Blog - Tips en meer

 1. Akoestische panelen als veilige afscheidingswanden

  Akoestische panelen als veilige afscheidingswanden

  Veel bedrijven hebben de afgelopen maanden geïnvesteerd in oplossingen voor het creëren van afstand. Is er gekozen voor een tijdelijke of lange en duurzame oplossing? Bekijk onze tips om akoestische scheidingswanden in te zetten als een lange termijn investering.

  Lees meer »
 2. Meest gestelde vragen over bureaustoelen

  Bureaustoel kopen; de meest gestelde vragen

  Het online aanbod van bureaustoelen is groot. Waar moet u op letten bij de aanschaf van uw nieuwe stoel? Wat zijn belangrijke verschillen? Wij geven antwoord op al uw vragen.

  Lees meer »
 3. Zit-sta bureau Cabletop druppel

  Zit-sta bureau; 5 stappen tot een succesvolle aanschaf

  Een zit-sta bureau is gemakkelijk online te bestellen. Maar welk bureau is voor u geschikt? Dit stappenplan helpt u bij het maken van de juiste keuze. 

  Lees meer »
 4. Plexiglas bureauschermen

  Verschil tussen gehard- en plexiglazen scheidingswanden

  Glazen scheidingswanden; wat is precies het verschil en welke is geschikt voor uw situatie? Wij zetten de verschillen voor u op een rijtje.

  Lees meer »
 5. Nieuwe website via-direct

  Nieuwe website Via-Direct - Een bundeling van onze kantoormerken

  We hebben de krachten van onze labels ArchiefkastenDirect, BureausDirect, KantoorstoelDirect LockersDirect en ScheidingswandenDirect gebundeld! Vanaf nu vindt u alles onder één dak om u nog beter van dienst te zijn.

  Lees meer »
 6. Anderhalve meter economie op de werkvloer

  Anderhalve meter economie op de werkvloer

  Er worden volop maatregelen genomen om het coronavirus in te dammen. We gaan ons steeds meer beseffen dat we hoogstwaarschijnlijk (voorlopig) niet meer op de 'normale manier' kunnen werken. Maar hoe gaan we daar nu echt mee om op kantoor?

  Lees meer »
 7. Mogelijk afwijkende levertijden ivm Coronavirus

  Mogelijk afwijkende levertijden ivm Coronavirus

  Door het Corona-virus (Covid-19) hebben wij op dit moment, direct of indirect te maken met speciale maatregelen.

  Lees meer »
 8. Veelgestelde vragen over lockers en locker sloten

  Veelgestelde vragen over lockers en locker sloten

  Wat is het verschil tussen een garderobekast en een lockerkast? Welk slot kan ik kiezen en hoe werkt het slot? Onze verkoopafdeling geeft uitleg en antwoord op de meest voorkomende vragen over lockers.

  Lees meer »
 9. Nagalmtijd

  Akoestiek en Nagalmtijd

  Akoestische oplossingen worden aangeboden om u te helpen de geluidoverlast die u ervaart te beperken. In de oplossinge draait alles om nagalmtijd. Maar wat is eigenlijk nagalmtijd?

  Lees meer »
 10. Voorkom rugpijn met een zit sta bureau

  Voorkom rugpijn met een zit sta bureau

  Heb je rugklachten? Urenlang zitten, ondanks dat je een ergonomische stoel bezit, is niet goed voor het lichaam. Studie bewijst dat afwisselen tussen staan en zitten helpt!

  Lees meer »
 11. Keuzestress: 3 soorten bureauschermen

  Keuzestress: 3 soorten bureauschermen

  Op zoek naar een bureauscherm en benieuwd welk type bureauscherm het meest geschikt

  Lees meer »
 12. Elektronische lockers voor op kantoor

  Elektronische lockers voor op kantoor

  Elke doordeweekse dag van 09:00 tot 17:00 op kantoor werken behoort tot het verleden; flexwerken is het nieuwe werken. Waar laten de flexmedewerkers al hun spullen? Elektronische lockers zijn flexibele lockers waarbij meerdere personen gebruik maken van één locker. 

  Lees meer »
 13. Dynamisch werken - Welke kantoormeubels?

  Dynamisch werken - Welke kantoormeubels?

  Er staat een zit-sta bureau en een ergonomische stoel; u werkt dus dynamisch, toch? Weet je dat alleen zitten en staan niet voldoende beweging geeft gedurende de werkdag? Maar welke kantoormeubelen kun je nog meer aanschaffen?

  Lees meer »
 14. Correcte zit- en stahoogte instellen

  Correcte zit- en stahoogte instellen

  Jippie, je nieuwe zit-sta bureau is gemonteerd en klaar voor gebruik. Het bureau moet natuurlijk wel goed ingesteld worden. Wij leggen je graag uit hoe je dat doet.

  Lees meer »
 15. Projectinrichting - 127 hoge lockers met garderobebanken

  Projectinrichting - 127 hoge lockers met garderobebanken

  Voor de herinrichting van de kleedruimtes in het productie- en distributiecentrum van een Multinational in België zijn 127 antractiekleurige 3-deurs hoge lockers geplaatst. Al met al een geslaagd resultaat.

  Lees meer »
 16. Whiteboard wanden voor Agile werken

  Whiteboard wanden voor Agile werken

  Wat is Agile werken en waarom zijn whiteboards daarbij de ideale oplossing? Iedereen wil mee met de moderne tijd; lang bestaande artikelen uitten nog steeds hun waarde in deze moderne tijd.

  Lees meer »
 17. 5 Tips voor een gezonde werkplek

  5 Tips voor een gezonde werkplek

  We spenderen een groot deel van ons leven aan werken voor een baas of voor jezelf. Het is dus wel prettig als je wat aandacht geeft aan je gezondheid tijdens de werktijden. Met de volgende 5 tips zal je dagelijks een stuk gezonder gaan werken en dus leven.

  Lees meer »
 18. Dynamisch werken - het nieuwe werken

  Dynamisch werken - het nieuwe werken

  Dynamisch werken en ergonomisch werken, het zijn begrippen die de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. De vaste werkplek waarin werknemers de werkdag zittend doorbrengen, lijkt verleden tijd. Wat zijn de voordelen en hoe richt je een werkplek dynamisch in?

  Lees meer »
 19. 75 brandweerlockers geplaatst

  75 brandweerlockers geplaatst

  In samenwerking met Hobrand Algebra hebben wij afgelopen maand een aantal brandweerlockers mogen aanleveren bij een van de grootste raffinaderijen van Zeeland waarbij de veiligheid voorop staat: Zeeland refinery.

  Lees meer »
 20. Meer groen op kantoor

  Meer groen op kantoor

   Planten in pot, mospanelen en compleet beplante muren. Wat zijn nu precies de voordelen van een groene kantoorruimte? In dit artikel hebben we alle voordelen op een rijtje gezet. 

  Lees meer »
Posts loader

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden