Whiteboards & flipovers

Bent u op zoek naar een presentatiewand met als extra mogelijkheid een whiteboard? Binnen de categorie presentatie wanden hebben wij diverse scheidingswanden online staan. Er is keuze tussen vaste of mobile scheidingswanden. U heeft daarnaast ook keuze om een presentatieboard met of zonder whiteboard te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Whiteboard scheidingswanden: perfect voor standups, scrums en brainstormsessies

Presentatiewand met whiteboard
Indien u van plan bent om binnen uw afgesloten ruimte gebruik te gaan maken van duidelijke aantekeningen voor bijvoorbeeld uzelf, collega’s of ter presentatie van verkoopcijfers kan een scheidingswand met whiteboard functie erg interessant zijn.

Presentatiewand
Ook hebben wij enkele presentatiewanden met de mogelijkheid om hier folders, posters, of andere hangende elementen aan op te koppelen.

Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor het bestellen van meerdere presentatiewanden. In de webshop vindt u een groot aantal presentatiewanden te koop. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Deze presentatiewanden zijn eenvoudig te plaatsen en aan elkaar te koppelen. Heeft u vragen over scheidingswanden of presentatiewanden?  Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: Nederland tel. 035 - 623 4477 / België 03 226 5433

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop