Zadelkrukken

Via-Direct biedt een ruim assortiment aan voordelige, duurzame zadelkrukken. Ergonomische zadelkrukken geven goede steun aan de onderrug waarmee veel rug-en nekklachten worden voorkomen. Daarnaast zorgt een zadelkruk ervoor dat men een actieve zithouding aanneemt en niet te lang in dezelfde houding blijft zitten. Bestel uw zadel krukken eenvoudig online in de webshop of neem contact op met een van onze medewerkers voor advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ergonomische zadelkrukken

De zadelkrukken die wij aanbieden zijn allen vervaardigd uit hoogwaardige materialen en kunnen intensief gebruikt worden zonder dat er snel slijtage optreedt. De fraai afgewerkte zadelkrukken zijn uitgerust met een stabiele sterpoot met 5 ‘tenen’ op zachte wielen, ideaal voor verschillende typen ondergronden. De zadelkrukken zijn traploos instelbaar middels een gasveer waar levenslange garantie op zit, zodat men eenvoudig de juiste werkhoogte kan instellen. Daarnaast is er bij de ontwikkeling van de kruk op wielen veel aandacht besteed aan ergonomie, zodat gebruikers comfortabel kunnen werken. Voor een dynamische en ergonomische correctie kunnen een aantal modellen gekozen worden met een optioneel verkrijgbare zwenkkop, die middels gewichtsinstelling de ideale zithouding creëert. Wij bieden zadelkrukken in vele soorten en maten aan. Het afgevlakte zitgedeelte, kenmerkend voor zadelkrukken, kan in verschillende materiaalsoorten worden gekozen.  Zo kunt u kiezen voor een zadelkruk met een polyurethaan zitting. Dit materiaal is uiterst robuust, hygiënisch in gebruik en wordt o.a. gebruikt voor toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen of industrie gerelateerde bedrijven. Daarnaast bieden wij ook zadelkrukken waarbij veel aandacht is besteed aan zitcomfort. Deze krukken hebben een zitting die bestaat uit kunstleder of comfortabel ‘foam’. Ongeacht materiaalkeuze heeft u de keuze uit meerdere kleuren, zodat u altijd een kruk kan bestellen die goed past bij uw inrichting. Een aantal modellen bieden ook de mogelijkheid een rugleuning op de kruk te monteren, voor extraondersteuning.

Zadelkruk met rugleuning

Voor extra ondersteuning van de rug kunt u ook kiezen voor een zadelkruk met rugleuning.  Alle krukken uit de ‘Economy’ serie kunnen optioneel met rugsteun worden besteld in de webshop.

Zadelkruk kopen

Onze zadelkrukken zijn doorgaans uit voorraad leverbaar met levenslange garantie op de gasveer! Kunt u geen keuze maken of heeft u andere vragen over onze zadelkrukken? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via: 035 623 4477 (NL) of 03 226 5433 (BE). Zoekt u toch een ander type werkkruk? Dan kunnen onze tabouretslaboratoriumstoelen of loketstoelen wellicht uitkomst bieden.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden