Loketstoelen

Loketstoelen (of baliestoelen) zijn speciaal ontworpen voor beroepen waarbij men zittend werk uitvoert achter hoge werkplekken, zoals loketten en balies. Een gewone bureaustoel is niet geschikt voor deze hoge werkplekken, aangezien deze niet ver genoeg omhoog gebracht kunnen worden. Daarnaast is er vaak beperkte beenruimte aanwezig onder een loket of balie. Een loketstoel is dan een prima oplossing, waarbij de benen grotendeels onder het zitvlak op de voetring worden geplaatst. Bestel uw baliestoelen eenvoudig en snel in onze webshop, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Loketstoelen voor hoge werkplekken

Loketstoelen worden over het algemeen gebruikt door mensen die veel zittend werk verrichten. Het zal u dus niet verbazen dat er bij de ontwikkeling van loketstoelen veel aandacht is besteed aan comfort en ergonomie. Via-Direct heeft diverse voordelige baliestoelen opgenomen die stuk voor stuk voldoen aan strenge ergonomische eisen. De loketstoelen zijn vrijwel allemaal uitgevoerd met een verstelbare zitting die ruim in hoogte versteld kan worden, zodat u zelf de gewenste zithoogte van uw baliestoel kunt instellen. Onze loketstoelen worden standaard geleverd met glijdoppen, maar kunnen optioneel gekozen worden met zachte wielen, zodat de gebruiker zich makkelijk kan verplaatsen van A naar B. Heel handig als een loketmedewerker even snel wat wil uitprinten of documenten moet inscannen. Heeft u liever een loketstoel die niet verrijdbaar is? Dan kunt u de stoel ook bestellen met stabiele trompetvoet i.p.v. glijdoppen of wieltjes. Als extra optie zijn de loketstoelen ook verkrijgbaar met voetensteun. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of rondlopen met bepaalde klachten of standsafwijkingen. De voetensteun ontlast de benen wanneer u veel moet zitten gedurende de werkdag.

Loketstoelen / Baliestoelen bestellen

Onze loketstoelen zijn uit voorraad leverbaar en bestelt u eenvoudig en snel online in onze webshop. Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de juiste loketstoel. Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact op: 035 623 4477 (NED) of 03 226 5433 (BE).

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden