Loketstoelen

Loketstoelen zijn speciaal ontworpen voor beroepen waarbij men zittend werk uitvoert achter hoge werkplekken. Een gewone bureaustoel is niet geschikt voor hoge werkplekken als loketten en balies. Een loketstoel is hoog en biedt voldoende beenruimte. Bekijk bij Via-Direct diverse loketstoelen en bestel uw baliestoel of kassastoel eenvoudig en snel voor de scherpste prijs online!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Loketstoelen voor hoge werkplekken

Loketstoelen worden over het algemeen gebruikt door mensen die veel zittend werk achter een hoge werkplek zoals een balie of kassa verrichten. Het is dan ook niet verrassend dat er bij de ontwikkeling van loketstoelen veel aandacht is besteed aan comfort en ergonomie. Via-Direct heeft diverse goedkope baliestoelen opgenomen die stuk voor stuk voldoen aan strenge ergonomische eisen. De loketstoel Economy hoge rug van het merk Roda is ontworpen volgens de laatste inzichten op het gebied van ergonomie en werkplekinrichting. De loketstoelen zijn vrijwel allemaal uitgevoerd met een verstelbare zitting die ruim in hoogte versteld kan worden. Op deze manier kunt u zelf makkelijk de gewenste zithoogte van uw baliestoel instellen.

Loketstoelen met glijdoppen

Onze loketstoelen worden standaard geleverd met glijdoppen, maar kunnen optioneel gekozen worden met zachte wielen. Het voordeel van zachte wielen is het feit dat de gebruiker zich makkelijker kan verplaatsen. Heel handig als een loketmedewerker even snel wat wil uitprinten of documenten moet inscannen. Heeft u liever een loketstoel die niet verrijdbaar is? Dan kunt u de werkstoel ook bestellen met een stabiele trompetvoet i.p.v. glijdoppen of wieltjes. Als extra optie zijn de loketstoelen ook verkrijgbaar met voetensteun. De loketstoel met voetensteun is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of met bepaalde heup- of beenklachten kampen. De voetensteun ontlast de benen wanneer u veel moet zitten gedurende de werkdag. Daarnaast is er vaak beperkte beenruimte aanwezig onder een loket of balie. Bij een loketstoel plaatst u de benen grotendeels onder het zitvlak op de voetring.

Is een loketstoel toch niet de juiste werkstoel voor u? Neem dan eens een kijkje bij onze andere werkstoelen:

Loketstoelen of baliestoelen snel bestellen

Bent u al enthousiast en wilt u graag snel loketstoelen bestellen? Onze loketstoelen zijn direct uit voorraad leverbaar waardoor u de baliestoelen snel in huis heeft. Wenst u voorafgaand nog deskundig advies over een specifieke loketstoel? Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de juiste werkstoel voor uw balie- of kassawerkzaamheden. Neem gerust contact op via het contactformulier of bel vrijblijvend naar: 035 623 4477 (NED) of 03 226 5433 (BE). Indien u meerdere loketstoelen wenst te bestellen, kunt u online een gratis offerte aanvragen. Wij nemen uw offerte vervolgens direct in behandeling.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop