Kleedkamerbanken

Kleedkamerbanken zijn een perfecte aanvulling op het interieur van uw kleedkamer of garderoberuimte. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kleedkamerbanken voor de scherpste prijs. Ontdek onze standaard kleedkamerbanken of bestel makkelijk en snel een complete garderobebank met kapstok en schoenenrek bij Via-Direct. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleedkamerbanken voor elke ruimte

Kleedkamerbanken zijn essentieel in ruimtes waar bezoekers zich vaak moet omkleden, bijvoorbeeld in kleedkamers van een voetbalclub of sportschool. De spelers en sportleden moeten niet alleen van comfort worden voorzien tijdens het omkleden, maar ook eenvoudig en geordend hun spullen kunnen ophangen. Kleedkamerbanken zijn ook uiterst geschikt in garderoberuimtes van bijvoorbeeld horecabedrijven waar het personeel zich snel en comfortabel moet kunnen omkleden. Bij Via-Direct bieden wij voor iedere situatie en inrichting de perfecte kleedkamerbank.

Verschillende uitvoeringen kleedkamerbanken

In ons assortiment vindt u kleedkamerbanken in verschillende uitvoeringen. Ontdek onze enkelzijdige kleedkamerbanken voor plaatsing tegen de muur en dubbelzijdige kleedkamerbanken, die geschikt zijn om in het midden van een kleedkamer of garderoberuimte te installeren. De houten kleedkamerbanken hebben een fraaie, robuuste uitstraling en zijn speciaal bewerkt met een coating zodat ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Het frame van de kleedkamerbanken bestaat uit hoogwaardig kwaliteit staal. In combinatie met het speciaal bewerkte houten frame zijn onze kleedkamerbanken zeer duurzaam.

Kleedkamerbank met kapstok of schoenenrek

Heeft u meer opbergmogelijkheden bij uw kleedkamerbank nodig? Wij bieden kleedkamerbanken met kapstokken, kledinghaken en schoenenrooster. Dankzij de uiteenlopende afmetingen van onze kleedkamerbanken vindt u altijd een passend model in onze webshop.

Vrijblijvende offerte & projectinrichting

Wenst u deskundig advies bij het maken van uw keuze of heeft u meer informatie nodig over een specifieke kleedkamerbank? Neem gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste zitbank. Bent u van plan om meerdere kleedkamerbanken te bestellen? Bijvoorbeeld voor een projectinrichting. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken op: Nederland 035 - 623 44777 en voor België 03 226 5433. Of vul ons contactformulier in.

 

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden