Kleedkamerbanken

U wilt graag kleedkamerbanken voor uw kleedkamer of garderoberuimte? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit voordelige, kwalitatief hoogwaardige kleedkamerbanken die snel geleverd worden. Benieuwd wat Via-Direct voor uw kleedkamerinrichting kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze experts en wij bedienen u met een oplossing op maat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleedkamerbanken

Kleedkamerbanken zijn onmisbaar voor ruimtes waar men zich vaak moet omkleden, bijvoorbeeld kleedkamers van een voetbalclub. De spelers moeten niet alleen van comfort worden voorzien tijdens het omkleden, maar ook eenvoudig en geordend hun spullen kunnen ophangen / opbergen. Daarnaast zijn kleedkamerbanken uiterst geschikt voor garderoberuimtes van bijvoorbeeld horecabedrijven waar het personeel zich snel en comfortabel moet kunnen omkleden. Gelukkig bieden wij voor iedere situatie en inrichting de ideale kleedkamerbank.

Assortiment kleedkamerbanken

Wij bieden enkelzijdige kleedkamerbanken - voor plaatsing tegen de muur - maar ook dubbelzijdige kleedkamerbanken, die geschikt zijn voor plaatsing in het midden van een kleedkamer of garderoberuimte. De houten kleedkamerbanken hebben een fraaie, robuuste uitstraling en zijn speciaal bewerkt, zodat ze geschikt voor vochtige ruimtes. Het frame van de kleedkamerbanken bestaat uit hoogwaardig kwaliteit staal. In combinatie met het speciaal bewerkte houten frame zijn onze kleedkamerbanken zeer duurzaam. Wij bieden ook kleedkamerbanken met extra opties, zoals kapstokken, kledinghaken en schoenenrooster. Daarnaast zijn de kleedkamerbanken verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u altijd een passend model kunt vinden in onze webshop. 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden