Houten lockerkasten

Houten lockers oftewel lockerkasten zijn ideaal als opslagplek in kleedruimtes, sportlokalen, ziekenhuizen en scholen. Via-Direct biedt verschillende houten lockerkasten met een luxueuze warme uitstraling en verbeterde inbraakbeveiliging. Ontdek het gemak van een houten locker voor het opbergen van kleding en andere persoonlijke bezittingen. Neem een kijkje en koop snel en makkelijk de gewenste houten lockerkast bij Via-Direct.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten lockerkast kopen

Via-Direct biedt een breed assortiment aan houten lockers. Deze handige opslagcabines zijn ideaal voor kantoren, sportscholen en ziekenhuizen. In de lockerkasten kunt u vertrouwelijke documenten en persoonlijke artikelen zoals een laptop, sporttas of schoenen veilig opbergen. Onze unieke houten lockers dragen bij aan een warme en sfeervolle uitstraling in uw kantoortuin of ontvangstruimte.

Een houten garderobekast van het merk CP bestaat uit een duurzame stalen ombouw met houten MDF decordeuren. De houten deuren kunt u in verschillende houtkleuren waaronder eiken, kersen en wengé bestellen.  De kasten zijn voorzien van een verbeterde inbraakbeveiliging en gepoedercoat plaatstaal voor extra bescherming tegen roestvorming. Indien de lockers in een vochtige ruimte komen te staan is het aan te bevelen om in het bestelproces voor extra roestbescherming te kiezen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het doel kiest u een kast met 3, 6, 12, 16 of 20 deuren.

Bent u op zoek naar een meer robuuste metalen locker of heeft u juist een groot formaat locker nodig? Geen probleem! Bij Via-Direct vindt u lockerkasten in alle formaten en kleuren. Bekijk ook onze andere lockers van kunststof of minilockers voor uw kantoorruimte.

Voordelen van houten lockerkasten

De houten garderobekasten bestaan uit een duurzame constructie met verbeterde inbraakveiligheid, dankzij extreem buigstijve deuren. De ombouw van onze houten lockerkasten kan in 26 verschillende kleuren worden besteld. De kasten kunnen verder met verschillende sluitingen worden uitgerust. Optioneel kunt u kiezen voor extra roestbescherming en stofkappen. Een ander voordeel is dat u de houten lockerkasten makkelijk en snel kunt reinigen dankzij de vlakke bodems. Verder zijn de luxe garderobekasten voorzien van ventilatie door het speciale EBL systeem.

Waarom houten lockers bij Via-Direct bestellen?

Bij Via-Direct kunt u uit een uiteenlopende serie lockers kiezen. De ombouw en kastdeuren kunt u in verschillende kleuren bestellen en hierdoor geheel afstemmen op uw persoonlijke stijl of de inrichting van uw kantoor. Tevens heeft u bij ons veel keus in opties zoals dubbele stalen deuren, plaatsing van kleerhangers of schoenenhouders, nummering op de deur en het bij bestellen van hangsloten, kassiersloten en cijfersloten.

Vrijblijvend advies & offerte

Heeft u vragen of wenst u advies op maat bij het bestellen van de juiste locker? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het bestellen van een houten lockerkast en geven u vrijblijvend advies. Wenst u grote aantallen lockers voor een complete projectinrichting te bestellen? Vraag online een vrijblijvende offerte via ons contactformulier aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

 

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden