Brandwerende Archiefkasten

Om er zeker van te zijn dat uw documenten veilig zijn opgeborgen kiest u brandwerende archiefkasten. Bij Via-Direct kantoormeubelen vindt u brandwerende archiefkasten van hoogwaardige kwaliteit met extra dikke wanden, robuuste scharnieren, deurgrendels en veiligheidssloten. Onze brandwerende archiefkasten bieden een optimale bescherming tegen kleine branden en inbraakpogingen. Ontdek alle brandwerende kasten en bestel snel en eenvoudig de geschikte archiefkast voor uw kantoor of archief.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Brandvertragend en beschermd tegen diefstal

Voor het veilig opbergen van belangrijke dossiers, ordners of gevoelige bedrijfs-en personeelsbestanden kunt u het beste een brandwerende archiefkast kopen. Deze robuuste kasten bestaan uit dubbele wanden waar een laag glaswol tussen is geplaatst, waardoor de kast beter beschermd is tegen de gevolgen van een brand. De archiefkast voldoet aan de thermische isolatie DIN 4102 normering, waardoor de inhoud van de kast minimaal een half uur beschermd is in geval van brand. Daarnaast zijn brandvertragende archiefkasten uitgerust met extra zware 3-of 5-puntsloten en derhalve een stuk beter beveiligd tegen inbraakpogingen. Brandveilige archiefkasten zijn ook een stuk zwaarder dan reguliere archiefkasten, waardoor onbevoegden de kast lastig kunnen verplaatsen. 

Europese Privacywetgeving (AVG) en archiveren

Iedereen die denkt dat de nieuwe privacywetgeving alleen betrekking heeft op digitale databeveiliging, heeft het mis! Het gaat om de bescherming van alle data, dus ook gegevens op papier. In het kader van de AVG privacywetgeving die sinds mei 2018 van kracht is, raden wij van Via-Direct het gebruik van een brandwerende archiefkast aan. Bedrijven zijn sinds mei 2018 namelijk verplicht gevoelige klantgegevens in een afgesloten kast te bewaren wanneer de verantwoordelijke niet aanwezig is in de betreffende ruimte. Door uw archief veilig te stellen achter slot en grendel laat u zien dat u de privacy van uw klanten en collega’s hoog in het vaandel heeft staan.

Wilt u er zeker van zijn dat uw archiefkast niet wordt opengebroken door onbevoegden en dat de persoonlijke gegevens van uw klanten of collega’s te allen tijde veilig achter slot en grendel op uw directiekantoor liggen? Kies dan voor een brandwerende archiefkast met een 3-of 5-puntsluiting. Deze kasten bieden extra bescherming en de inhoud is zelfs tot een bepaald bedrag verzekerd bij uw verzekeraar!

Brandvertragende archiefkast H150 of H195cm

Zoekt u een brandvertragende archiefkast voor de scherpste prijs? Bekijk dan vooral de kasten van ons huismerk Beta. Deze brandwerende archiefkast van Beta wordt in 3 standaardkleuren al binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd. Ontdek welke maat archiefkast bij uw kantoorbureau of thuiswerkplek past. De kasten zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • H150 x B70 x D55 cm
  • H195 x B70 x D55 cm
  • H195 x B95 x D55 cm
  • H195 x B126 x D55 cm

CP brandwerende archiefkasten

Zoekt u de allerbeste kwaliteit en vindt u het niet erg daarvoor een beetje extra te betalen? Dan raden wij de brandwerende archiefkasten van het Duitse topmerk CP aan. De hoogwaardige CP40 brandwerende archiefkasten zijn rondom dubbelwandig, uitgevoerd met zware 5-puntsluitingen en speciale isolatieplaten. De CP40 kasten beschikken over verstevigde scharnierpunten en deurgrendels en staan bekend om de uitstekende inbraakbeveiliging. Standaard zijn CP brandwerende archiefkasten in een hoogte van 122cm, 150cm en 195cm in onze webshop te bestellen.

Leuke bijkomstigheid van deze leverancier is dat de brandwerende archiefkasten in wel 26 verschillende kleuren leverbaar zijn, waarbij u de kleur van de kastombouw en deuren afzonderlijk kunt bepalen. Daarnaast biedt CP tal van extra mogelijkheden, zoals bijpassende uittrekframes, extra legborden en een binnenkluis. De brandwerende kantoorkasten worden compleet gemonteerd met beveiligde cilindersloten (inclusief 2 sleutels) geleverd.

Voor het kopen van een tweedeurskast of andere stalen archiefkast verwijzen wij u naar onze andere categorieën kantoorkasten:

Gratis advies en offerte op maat

Heeft u grote aantallen brandveilige kasten voor een complete projectinrichting nodig? Vraag dan online een gratis offerte aan. Wij zullen u dezelfde dag nog een scherp aanbod doen. Bent u er nog niet uit en wenst u persoonlijk advies op het gebied van archivering? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Via-Direct is telefonisch bereikbaar op: 035 - 623 4477 (NL) en op: 03 226 5433 (BE). Tevens kunt u een vraag stellen via ons contactformulier, wij zullen uw vraag z.s.m. in behandeling nemen. 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop