Brandwerende Archiefkasten

Bent u op zoek naar brandwerende archiefkasten voor uw kantoor of archief? De brandwerende archiefkasten in de webshop Via-Direct zijn van hoge kwaliteit met extra dikke wanden, robuuste scharnieren, deurgrendels en veiligheidssloten. Alle brandwerende archiefkasten bieden bescherming tegen kleine branden en inbraakpogingen en zijn uitgerust met 3-punt of 5-puntssluitingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brandvertragend en beter beschermd tegen diefstal

Voor het veilig opbergen van belangrijke dossiers, ordners of gevoelige bedrijfs-en personeelsbestanden kunt u het beste een brandwerende archiefkast kopen. Deze robuuste kasten bestaan uit dubbele wanden waar een laag glaswol tussen is geplaatst, waardoor de kast beter bestand is tegen brand. De archiefkast voldoet aan de thermische isolatie DIN 4102 normering, waardoor de inhoud van de kast minimaal een half uur beschermd is in geval van brand. Daarnaast zijn brandvertragende archiefkasten uitgerust met extra zware 3-of 5-puntsloten en derhalve een stuk beter beveiligd tegen inbraakpogingen. Brandveilige archiefkasten zijn ook een stuk zwaarder dan regulieren archiefkasten, waardoor de kast erg lastig is te verplaatsen door onbevoegden.

Europese Privacywetgeving (AVG) en archiveren

Voor wie denkt dat de nieuwe privacywetgeving alleen betrekken heeft op digitale databeveiliging, heeft het mis! Het gaat om de bescherming van alle data, dus ook gegevens op papier. In het kader van de AVG privacywetgeving die in mei 2018 van kracht werd, raden we bij Via-Direct het gebruik van een brandwerende archiefkast aan. Bedrijven zijn sinds mei namelijk verplicht gevoelige klantgegevens in een afgesloten kast te bewaren wanneer de verantwoordelijke niet aanwezig is in de betreffende ruimte. Door uw archief veilig te stellen achter slot en grendel laat u zien er alles aan te doen de privacy van uw klanten en collega’s te respecteren.

Wilt u er zeker van zijn dat uw archiefkast niet wordt opengebroken door onbevoegden en dat de persoonlijke gegevens van uw klanten of collega’s te allen tijden veilig achter slot en grendel liggen? Kies dan voor een brandwerende archiefkast met een 3-of 5-puntsluiting. Deze kasten bieden extra bescherming en de inhoud is zelfs tot een bepaald bedrag verzekerd bij uw verzekeraar!

Brandvertragende archiefkast Beta H150 of H195cm

Zoekt u een voordelige brandvertragende archiefkast? Bekijk dan een de kasten van ons huismerk Beta. Deze brandwerende archiefkast wordt in 3 standaardkleuren al binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd. De kasten zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • H150 x B70 x D55 cm
  • H195 x B70 x D55 cm
  • H195 x B95 x D55 cm
  • H195 x B126 x D55 cm

 

CP brandwerende archiefkasten

Zoekt u de allerbeste kwaliteit en vindt u het niet erg daarvoor een beetje extra te betalen? Dan raden wij de brandwerende archiefkasten van het Duitse topmerk CP aan. De hoogwaardige CP40 brandwerende archiefkasten zijn rondom dubbelwandig, uitgevoerd met zware 5-puntsluitingen en speciale isolatieplaten. De CP40 kasten beschikken over verstevigde scharnierpunten en deurgrendels en staan bekend om de uitstekende inbraakbeveiliging. Standaard zijn CP brandwerende archiefkasten in een hoogte van 122cm, 150cm en 195cm in onze webshop te bestellen. Leuke bijkomstigheid van deze leverancier is dat de brandwerende archiefkasten in wel 26 verschillende kleuren leverbaar zijn, waarbij u de kleur van de kastombouw en deuren afzonderlijk kunt bepalen. Daarnaast biedt CP tal van extra mogelijkheden, zoals bijpassende uittrekframes, extra legborden en een binnenkluis. De brandwerende kantoorkasten worden compleet gemonteerd met beveiligde cilindersloten (inclusief 2 sleutels) geleverd. Geen zin in gedoe met sleutels? Bekijk dan eens de modellen met elektronische cijfersloten.

Advies en offerte op maat

Alle brandwerende archiefkasten die wij aanbieden worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Bent u op zoek naar grote aantallen brandveilige kasten? Vraag dan even online een offerte aan, dan zullen wij u dezelfde dag nog een scherp aanbod doen. Heeft u andere vragen of wilt u graag advies op het gebied van archivering? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Via-Direct is telefonisch bereikbaar: 035 - 623 4477 (NL) en op: 03 226 5433 (BE). U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier, dan zullen we uw vraag z.s.m. in behandeling nemen. Zoekt u een ander type stalen archiefkast? Bekijk dan eens onze roldeurkastendraaideurkasten en postvakkenkasten.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden