Metalen garderobe lockers

In onze lockershop van Via-Direct bieden wij een breed assortiment stalen en metalen garderobe lockers met legborden, kledingstangen en kledingshaakjes. Onze huislijn BETA staat voor scherp geprijsde garderobekasten die uit voorraad leverbaar zijn. Zoekt u een garderobekast met een luxere uitstraling met stalen of houten deuren? Dan hebben wij voor u garderobekasten van het merk CP Evolo in 24 verschillende keuren. Heeft u het juiste model niet gevonden, laat het ons weten, dan gaan we samen op zoek naar de juiste garderobelocker.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen garderobekatsen

U vindt bij Via-Direct garderobekasten met stalen of houten deuren en stalen garderobekasten met een schoon-vuil verdeling voor werkkleding en privékleding. Wij leveren hoogwaardige kledinglockers van ons huismerk Beta direct uit voorraad. U kan ook kiezen voor een Bisley metalen garderobekast die extra sterk is door de volledig gelaste romp.

Voor ruimtes met hoge luchtvochtigheid, zoals zwembaden of sauna`s, adviseren wij onze CP Classic en Evolo garderobekasten met extra roestbescheming en 5 jaar garantie. Deze garderobekasten worden elektrolytisch verzinkt en met een poedercoating afgewerkt. 

Z-lockers en garderobekasten

Weinig ruimte tot uw beschikking, maar u wilt u toch een of meerdere kledinglockers plaatsen? Kijkt u dan eens naar onze ruimtebesparende Z-lockers of garderobekasten.Onze ruimtebesparende Z-garderobekasten zijn bij uitstek geschikt voor kleine (kleed)ruimtes. Dankzij de slimme Z-indeling is elke kolom uitgerust met twee garderobe indelingen. U kunt kiezen tussen onze Beta Z-kasten (zeer scherp gesprijsd) en de Snow lockers - die dankzij de witte lak van de ombouw - een luxe, elegante uitstraling hebben.

Diverse sloten

De garderobekasten van Via-Direct zijn leverbaar met diverse sloten, zoals cilindersloten, draaiknop voor hangsloten, pandmunt sloten, cijfersloten of RFID kaartsystemen. Alle garderobekasten zijn scherp geprijsd en kunnen 24 / 7 online worden besteld. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte garderobekast.

Specialist in kleedkamerkast, brandweerkasten en lockerkasten

Naast garderobekasten vindt u in onze webshop ook stalen lockerkasten, kleedkamerbanken en brandweerkasten.

Advies op maat garderobelockerkasten?

Op zoek naar garderobekasten aanbiedingen of advies voor uw kleedkamerproject? Wij bieden een groot aantal voordelige garderobelockers. Bel voor vrijblijvend advies of een voor u passende offerte naar Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden