Kantoorkasten

Kantoorkasten zijn ideaal als opslagruimte voor in uw kantoor, werkplaats of thuiswerkkantoor. Zoekt u een brede, hoge of lage kantoorkast? Via-Direct biedt u een breed assortiment archiefkasten zodat u altijd een passende kantoorkast kunt vinden. Bestel snel en makkelijk online uw kantoorkast of kom langs in onze showroom!

Kijk ook naar onze ROLDEURKASTEN > en stalen DRAAIDEURKASTEN >.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Dressoirkasten

Kantoorkasten vormen een uitstekend alternatief voor archiefkasten. Uw kantoor blijft met deze kasten en dressoirs altijd netjes en opgeruimd. In deze dressoirkasten bewaart u kantoorbenodigdheden, ordners en andere kantoorartikelen binnen uw kantoorruimte, kantoortuin of thuiswerkplek. In ons assortiment hebben we diverse uitvoeringen kantoorkasten zodat elke ruimte zo praktisch en stijlvol mogelijk ingericht kan worden.

Kies voor een lage dressoirkast als stijlvolle oplossing voor het opbergen van uw papierwerk en kantoorartikelen. De meeste dressoirkasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren. Om uw kantoor te complementeren bestelt u een bijpassend bureau, een bureaustoel of akoestisch meubilair. Zoekt u een echte design kantoorkast voor bij uw directiebureau? Bekijk dan vooral ons kantoor dressoir Quadro Uno in vijf verschillende houtkleuren. Deze luxe dressoir kast heeft een stevige ombouw en kan op poten of op een witte of zilverkleurige plint worden geleverd.

Laptopkasten 

Heeft u binnen uw kantoortuin flexwerkplekken ingericht? Een laptop opbergen of  persoonlijke bezittingen zoals opladers en telefoons van medewerkers op te slaan kiest u voor onze moderne laptopkasten. Met behulp van speciale laptopkasten kunnen uw flexwerkers eenvoudig hun laptops, iPads of telefoons bewaren. Ook op school zijn laptopkasten ideaal voor het opbergen van laptops en schrijfgerei van scholieren en docenten.

Postvakkenkast

Bij veel bedrijven wordt inkomende en uitgaande post bij de receptiebalie of in de postkamer afgeleverd. Vervolgens wordt de post gedigitaliseerd en intern verspreid. Een aparte postvakkenkast is dan ideaal om voor en na de verwerking de post in te bewaren. Medewerkers kunnen uit deze kast hun post ophalen. De post kan eveneens vanuit een centraal punt makkelijk gesorteerd en verstuurd worden. Bekijk al onze postvakkenkasten en selecteer de gewenste maat post-sorteerkast. 

Schoonmaakkasten

Schoonmaakspullen staan vaak onhandig in de weg of in het zicht. Voor het opslaan van uw schoonmaakspullen kiest u daarom speciale schoonmaakkasten. Met een speciale schoonmaak- of bezemkast kunt u eenvoudig overzicht en rust binnen de kantoortuin creëren. 

Archiefkasten

Zoekt u originele archiefkasten? Bij Via-Direct kunt u snel en makkelijk archiefkasten online bestellen. Bekijk ons ruime assortiment draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten om uw archief keurig op te bergen. De archiefkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen zodat u de kasten kunt afstemmen op uw huidige kantoorinterieur.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop