Koppeling stoelen

Een stoelkoppeling is een koppelstuk dat tussen twee stoelen wordt geplaatst waardoor er een stabiele rij gevormd kan worden. Bij evenementen of bijeenkomsten kunt u op deze manieren rijen maken waarbij de looppaden vrij blijven. In ons assortiment vindt u normale koppelingen, brandweer goedgekeurde koppelingen, op het frame gemonteerde koppelingen en losse koppelingen. De keuze van uw stoel bepaald deels welke koppeling geschikt zijn. Zit uw stoel of gewenste koppelstuk niet in ons online assortiment, neem dan contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soort koppeling

Wij onderscheiden de volgende koppelingen:

  • Strip- en draadkoppeling
  • Haak- en oogkoppeling
  • Kunststof koppeling
  • Brandweer goedgekeurde koppeling

Strip- en draadkoppling
Dit is een vaste koppeling die aan het frame van de stoelen wordt vastgemaakt. Door de zijkanten van de stoelen over elkaar heen te zetten, vallen de koppelingen in elkaar en staan de stoelen vast.

Haak- en oogkoppeling
Deze koppeling wordt ook aan het frame gelast maar zit aan de voorzijde van het onderstel. U laat de haak in het oog vallen en de verbinding is gemaakt.

Kunststof koppeling
De kunststof koppeling is een losse koppeling en kan aan elke stoel gemonteerd worden die aan de buisdikte voldoet.

Brandweer goedgekeurde koppeling

Bij brand of paniek moeten de doorgangen in zalen of bij evenementen vrij blijven. Door de stoelen met brandweer goedgekeurde koppelingen aan elkaar te plaatsen, weet u zeker dat bij calamiteiten de stoelen keurig rechtop blijven staan. Hierdoor blijven de paden vrij en kunnen mensen zo snel mogelijk de zaal verlaten.

Advies

Heeft u advies nodig in het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop