Over Via-Direct B.V.

Sinds 2004 zijn wij een online aanbieder en specialist van kantoormeubelen en lockers met showroom in Soest. Wij leveren onze producten met name aan bedrijven binnen de mkb-sector, tot grote bedrijven, openbare instellingen maar ook aan particulieren in Nederland en België.

In 2020 heeft Via-Direct bv zijn 5 webshops ArchiefkastenDirect BureausDirect, KantoorstoelDirect, LockersDirect en ScheidingswandenDirect onder één dak samengevat. Wij geloven in de voordelen voor de klant van 1 grote aanbod:

  Complete kantoorinrichting in één overzicht.
  Eén centraal aanspreekpunt voor vragen en advies.
  Scherpere bundeltarieven.
  Makkelijk offerte aanvragen met reactie binnen 24 uur.
  Snelle levering vanaf fabriek en uit eigen voorraad.

Waarom de naam Via-Direct?

De naam Via-Direct staat voor levering direct vanaf de fabrikant. 'via' is latijn voor 'weg', dus de directe weg (via-direct). Wij hechten hoge waarde aan een goede samenwerking met onze fabrikanten om zo de beste prijzen, hoogste kwaliteit en de snelste levering te garanderen. In combinatie met onze persoonlijke aanpak bereiken wij op deze manier de grootste tevredenheid bij onze klanten.

Via-Direct


Wat is de visie en missie van Via-Direct kantoormeubelen?

Een gezonde en functionele werkplek voor alle werknemers in Nederland en België bereikbaar maken. Wij geloven dat een moderne en duurzame werkomgeving voor blijere en productievere werknemers zorgt. Met individuele oplossingen voor ergonomie en akoestiek realiseren wij een werkomgeving waar medewerkers zich thuis voelen en optimaal kunnen functioneren. Wij gaan voor een gezonde kantoorinrichting met de beste prijs en korte levertijden.

Kernwaarden van ons bedrijf

  • Expertise: wij staan voor vakkennis en verantwoordelijkheid bij kleine en grotere oplossingen. Individuele wensen en maatwerk zijn voor ons leuke uitdagingen.
  • Samenwerken: succes halen wij uit een professionele een proactieve samenwerking met elkaar. Alleen ga je snel, samen kom je verder.
  • Eerlijk en transparant: liever een eerlijke nee dan een slechte ja. Als wij fouten maken, lossen wij het op en leren wij ervan.
  • Prijsbewust: wij kijken altijd naar de beste condities in de markt. Door een efficiënte en jarenlange relatie met onze leveranciers garanderen wij de beste prijs.

Voor vragen of een afspraak neem contact met ons op! Wij zijn van maandag tot vrijdag vanaf 8:30 uur bereikbaar.

Wij zijn aangesloten bij:

Thuiswinkel zakelijk

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop