Akoestische werkplekken

Akoestische werkplekken zijn bij uitstek geschikt om in alle rust en privacy te kunnen werken en vergaderen. De absorberende eigenschappen van deze akoestische ruimtes verminderen de geluidsoverlast in de kantoortuin. Ontdek bij Via-Direct het gemak van de akoestische werkplek BuzziBooth om rustig te bellen of bestel online complete callcenter werkplekken met scheidingswanden van acrylglas.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Callcenter meubilair en concentratie werkplek

Bij Via-Direct vindt u uiteenlopende akoestische werkplekken voor uw kantoor. De werkplekken van Via-Direct zijn eveneens geschikt om als callcenter meubilair in te zetten. De kant en klare scheidingswanden voor callcenters worden snel geleverd en zijn eenvoudig te verplaatsen. De bureaus zijn van elkaar gescheiden door geluiddempende scheidingswanden.

De akoestische werkplekken zijn omgeven door afscheidingswanden die het geluid absorberen en omgevingsgeluid reduceren. De scheidingswanden van deze werkplekken zijn in verschillende kleuren en maatuitvoeringen leverbaar. U kunt kiezen uit 4 soorten acrylglas en 14 verschillende stofkleuren voor het akoestische deel van de scheidingswand. Door deze uiteenlopende varianten sluiten de scheidingswanden perfect aan bij uw huidige kantoorinterieur.

Deze kant en klare werkplekken worden vaak gebruikt binnen callcenters om het geluid van collega’s die bellen te dempen. Naast deze scherp geprijsde werkplekken voor callcenters vindt u in onze webshop verschillende soorten mobiele scheidingswanden. Deze scheidingswanden zijn eenvoudig te verplaatsen binnen uw kantoor. Ideaal als uw kantoor op een tijdelijke locatie is gevestigd of u de wanden gedurende de werkdag wenst te verplaatsen.

Scheidingswanden van stof & glas

Scheidingswanden zijn ideaal om afscheidingen op kantoor, kantine of call center te creëren. Onze scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoorpanden en -tuinen om een grote ruimte in kleinere oppervlakten te verdelen. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van uw kantoorruimte. De flexibele scheidingswanden plaatst u eenvoudig op uw kantoor en of tussen bureaus voor rustgevende werkplekken en overzichtelijke ruimtes.

Makkelijke montage stilte werkplek

De scheidingswanden zijn koppelbaar en daardoor erg praktisch. Elke scheidingswand wordt met een multifunctionele montageset geleverd voor het eenvoudig assembleren van meerdere wanden in verschillende (hoek)opstellingen. Met behulp van stabiliseringspoten of wielen zijn de wanden ook als stand-alone wanden flexibel te gebruiken. De wielen en poten zijn optioneel verkrijgbaar.

Akoestische werkplek met modern design

Om in alle rust te kunnen werken of te telefoneren zijn akoestische werk- en overlegplekken een perfecte oplossing. De akoestische BuzziBooth werkplekken en telefooncellen zijn voorzien van ecovilt wat geluidsabsorberende eigenschappen heeft. Het fraaie, moderne design van de akoestische werkruimtes van BuzziSpace zorgt ervoor dat de units ook esthetisch verantwoord zijn. U kunt uit verschillende moderne kleuren kiezen. Het ecovilt is gemaakt van 100% ge-upcycled PET-afval of plastic flessen en is dan ook milieuvriendelijk.

Vrijblijvend advies voor akoestische werkruimte

Heeft u behoefte aan meerdere stille ruimtes binnen uw kantoor? Wij geven u graag vrijblijvend advies en helpen u bij het kiezen van de juiste scheidingswanden en akoestische werkplekken.

Heeft u vragen over een specifieke akoestische scheidingswand of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de akoestische inrichting van uw kantoor? U kunt eenvoudig vrijblijvend een offerte aanvragen of gratis advies opvragen. Wenst u grote aantallen callcenter werkplekken of scheidingswanden te bestellen? Bel met onze experts: in Nederland tel. 035 - 623 4477 of België 03 226 5433.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop