Roldeurkasten

Bent u op zoek naar roldeurkasten voor kantoor, magazijn of werkplaats? De roldeurkasten in de webshop van Via-Direct zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Erg populair zijn de Bisley roldeurkasten die bekend staan om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de voordelige roldeurkasten van ons huismerk Beta. Alle roldeurkasten hebben een duurzaam gelaste constructie, zijn vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit staal en hebben soepel lopende kunststof roldeuren. Naast archiefkasten met jaloeziedeuren kunt u in onze webshop ook terecht voor passende bureaus en vergadertafels, bureaustoelen en scheidingswanden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Archiefkasten met roldeuren

Een roldeurkast is een praktische archiefkast die optimaal gebruik maakt van een ruimte, omdat dit type archiefkast geen openslaande deuren heeft. Erg handig dus voor kantoren, magazijnen, werkplaatsen en thuiswerkplekken waar men over beperkte ruimte beschikt. De roldeurkasten die wij aanbieden in de webshop beschikken over soepel lopende roldeuren (brandvertragende lamellen), zijn allen vervaardigd uit een hoge kwaliteit staal en hebben een stevige, gelaste constructie. De archiefkasten zijn daarom zeer duurzaam en geschikt voor langdurig, intensief gebruik. Daarnaast zijn roldeurkasten afsluitbaar middels een cilinderslot. Documentatie en persoonsgegevens kunnen dus veilig achter slot en grendel worden bewaard, zoals verplicht wordt gesteld in de nieuwe Europese wetgeving omtrent privacy (AVG).

Roldeurkasten voor dossiers, ordners en hangmappen

De roldeurkasten die wij aanbieden in de webshop van Via-Direct zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. De jaloeziedeurkasten zijn standaard uitgerust met een aantal legborden, maar kunnen ook uitgebreid worden met extra legborden en hangmappenframes om hangmappen in te hangen. Kiest u voor een van de standaardkleuren? Dan wordt de roldeurkast doorgaans dezelfde week nog geleverd. De roldeurkasten kunnen naast de standaardkleuren zwart, lichtgrijs, zilvergrijs en wit, ook in 20 andere kleuren geleverd worden. Houd u daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Lage roldeurkast of hoge roldeurkast

U kunt bij ons terecht voor zowel lage als hoge roldeurkasten. Van ons huismerk Beta bieden wij roldeurkasten in 4 verschillende hoogtematen:

  • H73 x B100 /120 cm | Lage roldeurkast
  • H105 x B100 / 120 cm | Lage roldeurkast
  • H135 x B100 / 120 cm | Lage roldeurkast
  • H195 x B100 / 120 cm  | Hoge roldeurkast

De lage roldeurkasten kunnen optioneel worden gekozen met fraai melamine afgewerkt topblad in verschillende hout decoren. Bekijk ook eens onze Bisley roldeurkasten, deze zijn zelfs verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtematen!

Demontabele roldeurkast

Anders dan een reguliere roldeurkast is een demontabele roldeurkast volledig demontabel en worden deze archiefkasten ook als zelfbouwpakket geleverd. Middels een eenvoudig kliksysteem zet u deze roldeurkasten met 2 personen met een kwartiertje in elkaar. Demontabele roldeurkasten zijn erg handig voor bedrijven waar een roldeurkast niet als geheel naar de uiteindelijke plek van bestemming kan worden vervoerd, zoals kantoren of andere ruimtes die alleen toegankelijk zijn door een nauwe trapgang.

Advies en offerte op maat

Alle roldeurkasten die wij aanbieden worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Bent u op zoek naar grote aantallen roldeurkasten? Vraag dan even online een offerte aan, dan zullen wij u dezelfde dag nog een scherp aanbod doen. Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over het inhuizen van Bisley roldeurkasten? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Via-Direct is telefonisch bereikbaar: 035 - 623 4477 (NL) en op: 03 226 5433 (BE). U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier, dan zullen we uw vraag z.s.m. in behandeling nemen. Zoekt u een ander type stalen archiefkast? Bekijk dan eens onze draaideurkastenschuifdeurkasten en brandwerende archiefkasten.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden