Roldeurkasten

Voor het opbergen van ordners vindt u bij Via-Direct een ruim assortiment roldeurkasten. Onze roldeurkasten zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Erg populair zijn de Bisley roldeurkasten die bekend staan om de beste prijs-kwaliteitverhouding. Shop snel en makkelijk online jaloeziedeurkasten en selecteer een hoge of lage kantoorkast voor uw kantoorbenodigdheden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Archiefkasten met roldeuren

Een roldeurkast is een praktische archiefkast die optimaal gebruik maakt van een ruimte. Dit type archiefkast heeft geen openslaande deuren en is daardoor ideaal voor kantoren, magazijnen, werkplaatsen en thuiswerkplekken met een beperkte ruimte. Via-Direct biedt roldeurkasten aan die zijn uitgerust met soepel lopende roldeuren (brandvertragende lamellen). De archiefkasten zijn daarom zeer duurzaam en geschikt voor langdurig, intensief gebruik. Daarnaast zijn roldeurkasten afsluitbaar middels een cilinderslot. Een andere gunstige eigenschap van roldeurkasten is dat ze met een cilinderslot afsluitbaar zijn. Documentatie en persoonsgegevens kunnen dus veilig achter slot en grendel worden bewaard, zoals verplicht wordt gesteld in de nieuwe Europese wetgeving omtrent privacy (AVG).

Afgeprijsde roldeurkast kopen

In onze webshop vindt u voordelige roldeurkasten van ons huismerk Beta. Al deze roldeurkasten hebben een duurzaam gelaste constructie en zijn vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit staal en soepel lopende kunststof roldeuren. Bent u op zoek naar een complete kantoorinrichting? Ontdek onze passende bureaus en vergadertafelsbureaustoelen en scheidingswanden. Voor een extra voordelige kantoorkast of meer goedkoop kantoormeubilair bekijkt u onze artikelen in de Sale.

Roldeurkasten voor ordners en hangmappen

De roldeurkasten die wij aanbieden in de webshop van Via-Direct zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. De jaloeziedeurkasten zijn standaard uitgerust met een aantal legborden, maar kunnen ook uitgebreid worden met extra legborden en hangmappenframes om hangmappen in te hangen. Kiest u voor een van de standaardkleuren? Dan wordt de roldeurkast doorgaans dezelfde week nog geleverd. De roldeurkasten kunnen naast de standaardkleuren zwart, lichtgrijs, zilvergrijs en wit, ook in 20 andere kleuren geleverd worden. Houd u daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Lage roldeurkast of hoge roldeurkast

U kunt bij ons terecht voor zowel lage als hoge roldeurkasten. Van ons huismerk Beta bieden wij roldeurkasten in 4 verschillende hoogtematen:

  • H73 x B100 /120 cm | Lage roldeurkast
  • H105 x B100 / 120 cm | Lage roldeurkast
  • H135 x B100 / 120 cm | Lage roldeurkast
  • H195 x B100 / 120 cm  | Hoge roldeurkast

De lage roldeurkasten kunnen optioneel worden gekozen met fraai melamine afgewerkt topblad in verschillende hout decoren. Bekijk ook eens onze Bisley roldeurkasten, deze zijn zelfs verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtematen!

Gebruiksklare roldeurkast

Anders dan een reguliere roldeurkast is een demontabele roldeurkast volledig demontabel en worden deze archiefkasten ook als zelfbouwpakket geleverd. Middels een eenvoudig kliksysteem zet u deze roldeurkasten met 2 personen met een kwartiertje in elkaar. Demontabele roldeurkasten zijn erg handig voor bedrijven waar een roldeurkast niet als geheel naar de uiteindelijke plek van bestemming kan worden vervoerd, zoals kantoren of andere ruimtes die alleen toegankelijk zijn door een nauwe trapgang.

Vrijblijvend dvies en offerte

Bent u op zoek naar grote aantallen roldeurkasten? Vraag dan online een gratis offerte aan, dan zullen wij u dezelfde dag nog een scherp aanbod doen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een complete projectinrichting? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. 

Via-Direct is telefonisch bereikbaar op: 035 - 623 4477 (NL) en op: 03 226 5433 (BE). U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier, dan zullen we uw vraag z.s.m. in behandeling nemen. Zoekt u een ander type stalen archiefkast? Bekijk dan eens onze draaideurkastenschuifdeurkasten en brandwerende archiefkasten.

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden