Kunststof lockerkasten

Een locker die tegen een stootje kan, vochtbestendig is, buiten kan staan en hygiënisch schoon te maken is? De kunststof lockers van Via-Direct voldoen aan alle eisen. De kluisjes zijn vrijwel onverwoestbaar en hiermee uitermate geschikt voor evenementen en zwembaden. De lockers zijn stapelbaar en/of kunnen aan een muur gehangen worden. De kunststof locker is de meest veelzijdige locker voor binnen en buiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Robuust en ideaal voor buitengebruik

Kunststof lockers zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen en daarom zeer geschikt voor intensief gebruik. Lockers van kunststof staan ook wel bekend als ‘hufterproof’, omdat de kluisjes zijn uitgerust met dubbelwandige deuren en verstevigde scharnieren die bestand zijn tegen hoge druk. De kluisjes zijn dus vrijwel onverwoestbaar en niet interessant om open te breken. Daarnaast hebben kunststof kluisjes het grote voordeel dat ze erg geschikt zijn voor buitengebruik. Kunststof is namelijk veel beter bestand tegen vochtige omgevingen, omdat het materiaal niet roest en makkelijk afneembaar is. Ook zijn de kunststof kluizen licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Erg handig voor bijvoorbeeld bouwprojecten, festivals of andere evenementen die buiten plaatsvinden.

Eenvoudig opbouwen en uitbreiden

De kunststof lockers die wij aanbieden zijn geheel modulair op te bouwen en kunnen goed meegroeien met uw behoefte en organisatie. De verschillende maten en uitvoeringen van de kunststof lockers zijn dus later eenvoudig aan te vullen en uit te breiden. De kunststof lockers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kasten met hele of halve afdelingen (180 en 90cm hoog) zijn geschikt als garderobelocker waar ook jassen in opgehangen kunnen worden. De kleinere versies (60 en 45 cm hoog) zijn meer geschikt om kleine persoonlijke eigendommen in op te bergen, zoals tassen, sleutels, sierraden, enz.

Verschillende sloten

Liever geen gedoe met slotjes of sleutels? Dan zijn de kasten tegen een kleine meerprijs ook te bestellen met mechanische cijfersloten. Op deze manier kunnen gebruikers en/of bezoekers zelf met een pincode de kluisjes beheren. Wanneer iemand een pincode is vergeten, kan een beheerder het kluisje toch openen met een moedersleutel. Op aanvraag zijn de kasten ook te bestellen met andere typen sloten, zoals pandmuntsloten en elektronische pincodesloten.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden