Soft Seating

Uw wilt uw klanten verwelkomen bij de receptie of in de ontvangstruimte, een plek creëren waar uw personeel even rustig kan loungen of overleggen of misschien heeft u zelf nog wat extra ruimte in uw kantoor voor een zithoek. Vrij gemakkelijk vindt u allerlei Soft-seating producten zoals banken, fauteuils en poefen die u voor verschillende doeleinde kunt gebruiken.

Wat is belangrijk bij de aanschaf van uw kantoor zithoek?

Om de juiste meubelen aan te schaffen, is het van belang dat u eerst bedenkt in welke ruimte u de deze wilt gaan plaatsen en welke functie de zithoek gaat krijgen. Is dit bijvoorbeeld voor kort overleg, even ongestoord te bellen, als uitgebreide vergaderruimte of om gasten te ontvangen? Houdt bij aanschaf rekening met de persoonlijke ruimte van de gebruikers en de grootte van zowel de zitmeubelen als de kamer.

Soft seating in de ontvangstruimte / receptie

De ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf als het gaat om de eerste indruk bij binnenkomst. Uiteraard wilt u een positieve indruk geven. Een warm welkom met een kop koffie en een vriendelijke lach zijn pas het prille begin. U laat uw gasten rustig plaatsnemen nabij de receptie of in de ontvangstruimte. Een comfortabele bank of ruime fauteuil met een goed zitcomfort laat uw bezoek automatisch meer ontspannen. Tevens geeft het een professionele indruk, u heeft tenslotte geïnvesteerd en over de zithoek nagedacht.

De zitmeubelen kunnen er niet staan zonder salontafel. Zo kan de klant zijn ontvangen kopje koffie neerzetten. Bedenk voordat u alles inricht wat u de klant wilt bieden tijdens het wachten. Denk ook na over accessoires. Planten, kussens en kleuren op de muur kunnen de ruimte gemoedelijker maken en toch professioneel houden.

Comfortabele werkplek met de juiste kantoorstoelen of banken

De meeste kantoren hebben tegenwoordig een kantoortuin. Dagelijks wordt er tussen collega’s overlegd of er worden korte vergaderingen gehouden per afdeling.Afhankelijk van de wensen en inrichting kunt u meubelen met hoge of lage rugleuningen kiezen. De hoge leuningen bieden meer privacy, terwijl de lagere juist zorgen voor een meer toegankelijkere werkplek. Zitmeubelen met een gestoffeerde rug hebben tevens een dempende werking op geluid. Ondervindt u overlast van geluid? Dan zijn akoestische banken een uitstekende oplossing.  

Geef uw directiekantoor meer sfeer

Een directiekantoor wordt al snel strak en zakelijk ingericht. Uiteraard vinden daar belangrijke gesprekken plaats en is er een grotere behoefte aan concentratie. Toch is de sfeer net zo belangrijk. Een zithoekje van twee stoelen en een tafel, kan al voldoende zijn. Zowel uw personeel als uw beste zakelijk contact moet zich op het gemak voelen om een productief gesprek te kunnen voeren. Een stoel of bank met ronde vormen nodigen uit te gaan zitten. Door de rondingen worden deze meubelen niet beschouwd als hard en voelen mensen zich sneller op het gemak.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden