Soft Seating

Creëer een stijlvolle receptie of ontvangstruimte en een plek waar uw personeel even rustig kunt loungen of overleggen. Bij Via-Direct vindt u verschillende producten voor een moderne ontvangstruimte. Ontdek de nieuwste receptiebalies, wachtkamerbanken, fauteuils en poefen voor een warm ontvangst van uw klanten of gasten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is belangrijk bij de aanschaf van uw kantoor zithoek?

Om de juiste meubelen aan te schaffen, is het van belang dat u eerst bedenkt in welke ruimte u de deze wilt gaan plaatsen en welke functie de zithoek gaat krijgen. Is de kantoor zithoek bedoeld voor een kort werkoverleg, als collega’s ongestoord willen bellen, als uitgebreide vergaderruimte of enkel om gasten te ontvangen? Bij de aanschaf van een bank, fauteuil of receptiebalie is het belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke ruimte van de gebruikers en de grootte van zowel de zitmeubelen als de kamer.

Ontvangstruimte / receptie inrichten

De ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf als het gaat om de eerste indruk bij binnenkomst. Uiteraard wilt u een positieve indruk geven. Een warm welkom met een kop koffie en een vriendelijke lach zijn een eerste stap. In de receptie of ontvangstruimte kunnen klanten of bezoekers rustig plaats nemen en een kop koffie drinken. Een comfortabele bank of ruime fauteuil met een goed zitcomfort laat uw bezoek automatisch meer ontspannen. Tevens geeft het een professionele indruk, u heeft tenslotte tijd en moeite gestoken in het creëren van een uitnodigende zithoek.

De zitmeubelen kunnen er niet staan zonder salontafel. Zo kan de klant zijn ontvangen kopje koffie neerzetten. Bedenk voordat u alles inricht wat u de klant wilt bieden tijdens het wachten. Denk ook na over accessoires. Planten, kussens en kleuren op de muur kunnen de ruimte sfeervol en gemoedelijk maken en toch professioneel houden.

Receptiebalie kopen bij Via-Direct

Naast het inrichten van een zithoek is het plaatsen van een receptiebalie van cruciaal belang. Een receptiebalie geeft uw ontvangstruimte een zakelijke en professionele look. Via-Direct biedt verschillende receptiebalies van kwaliteitsmerken als Quadro, KM en MD. Laat u inspireren door receptiebalies in organische vormen, trendy kleuren en verschillende afmetingen. Bij veel receptiebalies zijn de kabels mooi weggewerkt door middel van speciale kabelbakken. Met speciale led lampen maakt u uw receptiebalie geheel volmaakt. In onze categorie Receptie accessoires vindt u verschillende lampen.

Comfortabele werkplek met de juiste fauteuils en wachtkamerbanken

De meeste kantoren hebben tegenwoordig een kantoortuin. Dagelijks wordt er tussen collega’s overlegd of er worden korte vergaderingen gehouden per afdeling. Afhankelijk van de wensen en inrichting kunt u lounge fauteuils en zithoek banken met hoge of lage rugleuningen kiezen. De hoge leuningen bieden meer privacy, terwijl de lagere juist zorgen voor een meer toegankelijkere werkplek. Zitmeubelen met een gestoffeerde rug hebben tevens een dempende werking op geluid. Ondervindt u overlast van geluid? Dan zijn akoestische banken een uitstekende oplossing.  

Geef uw directiekantoor meer sfeer

Een directiekantoor wordt al snel strak en zakelijk ingericht. Uiteraard vinden daar belangrijke gesprekken plaats en is er een grotere behoefte aan concentratie. Toch is de sfeer net zo belangrijk. Een zithoekje van twee stoelen en een tafel, kan al voldoende zijn. Zowel uw personeel als uw beste zakelijk contact moet zich op het gemak voelen om een productief gesprek te kunnen voeren. Een stoel of bank met ronde vormen nodigen uit te gaan zitten. Door de rondingen worden deze meubelen niet beschouwd als hard en voelen mensen zich sneller op het gemak. Ontdek onze zachte lounge fauteuils en wachtkamerbanken die passen bij uw directiebureau.  

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop