Lockers

Lockers voor elke bedrijfsoplossing

Lockers zijn perfect voor het opbergen van onder andere kleding, schoenen en kostbare eigendommen wanneer u deze een tijd niet nodig heeft of bij de hand hoeft te hebben.

Wij bieden lockers voor verschillende organisaties zoals sportscholen, zorginstellingen, brandweer, zwembaden, maar ook grote multinationals, fabrieken, industrie of een klein kantoor.

Wij  stemmen ons assortiment lockers af op doelgroep, gebruik, budget en levertijden. Hierdoor bieden wij een gevarieerd aanbod waarbij materiaal, afmetingen en kleuren makkelijk bij uw wensen aansluit.

Overige Locker mogelijkheden in ons assortiment


Groot aanbod lockers

Bij Via-Direct vindt u lockers die qua functionaliteit en uitstraling bij uw wensen passen. Zo beschikken wij in ons assortiment onder andere over:

Garderobe lockers
Wanneer uw personeel zich voor het werk moet omkleden. Of voor kleedkamers van een sportschool.

Personeelslockers
Een afsluitbare kantoorlocker is voor het veilig opbergen van persoonlijke items altijd goed.

Beroep specifieke lockers
Denk aan speciale kasten voor de opslag van kleding van brandweerlieden, metaalwerkers, verplegend personeel of de opslag van schoonmaakmateriaal en was.

Laptop lockers
Speciaal voor het (tijdelijk) opbergen van kostbare laptops en smartphones. U kunt laptop lockers aanschaffen met of zonder stroomaansluiting.

Elektronische lockers
Voorkom dat iemand ooit een sleutel kwijt raakt, een pincode vergeet of geen muntjes bij zich heeft. Kies dan voor elektronische lockers met de nieuwste RFID technologie.

Doorzichtige lockers
Zo kunt u eenvoudig zien wat er in de lockers bewaard wordt zonder ze te openen.

Mini lockers
Ideaal voor het opbergen van kleine waardevolle spullen.

Lockerkasten van het juiste materiaal

Afhankelijk van de toepassing en ruimte waar de locker of garderobekast geplaatst dient te worden gekeken naar de juiste materiaalkeuze van de lockers.Het ene materiaal is bijvoorbeeld slijtvaster, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan het andere.

Metalen lockers
Naast het strakke design zijn metalen lockers robuust en dus geschikt voor meer weerstand. Dit materiaal heeft maar weinig onderhoud nodig en is duurzaam en slijtvast. Daardoor is dit het perfecte materiaal voor lockers die intensief gebruikt worden, bijvoorbeeld op scholen.

Houten lockers
Houten lockers zijn zeer geschikt voor op kantoor en wanneer u veel aandacht aan het interieur besteed. Personeel kan eenvoudig waardevolle spullen zoals documenten, laptops, kleding, portemonnees en telefoons in opbergen.

Melamine lockers
Dit materiaal is kleurvast, gemakkelijk te onderhouden en erg sterk. Melamine lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal met een melamine toplaag.

Kunststof lockers
voor gebruik in vochtige ruimtes of buiten

Trespa lockers
Ideaal voor vochtige omstandigheden waar het uiterlijk ook een belangrijke factor speelt

Het juiste slot voor uw lockerkasten

U wilt uw spullen veilig opbergen, dan is een goed sluitsysteem voor uw locker een must. Soms volstaat een eenvoudig sleutel of muntslot, maar wij bieden ook electronische sloten voorzien van de nieuwste RFID technoloigie.

Lockers direct bestellen bij Via-Direct

Onze lockers zijn:

  • Erg functioneel, door de extra te creëren opbergruimte
  • Ook geschikt voor kleinere ruimtes
  • Stevige en duurzame constructies voor extra comfort
  • Voorzien van afsluitbare deuren om uw spullen veilig en stofvrij op te bergen

Wij bieden u:

  • Lockers in verschillende formaten en stijlen
  • Talloze mogelijkheden qua kleuren, indeling en sluitsystemen
  • Onafhankelijk advies
  • Project inrichting
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle levering

© 2004-2020 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden