Lockers

Op zoek naar de juiste locker? Via-Direct heeft een groot assortiment lockers voor elke inrichting. Of het nu gaat om uw sportschool, zwembad of kantoor, Via-Direct denkt graag met u mee. Niet alleen in de materialen en afmetingen maken wij graag het verschil, maar ook in de veiligheid. Wij bieden naast lockers ook een groot assortiment in sloten aan.

Overige Locker mogelijkheden in ons assortiment

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 97-120 van 313

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groot aanbod lockers

Bij Via-Direct vindt u lockers die qua functionaliteit en uitstraling bij uw wensen passen. Zo beschikken wij in ons assortiment onder andere over:

Garderobelockers
Wanneer uw personeel zich voor het werk moet omkleden. Of voor kleedkamers van een sportschool.

Personeelslockers
Een afsluitbare kantoorlocker is voor het veilig opbergen van persoonlijke items altijd goed.

Beroep specifieke lockers
Denk aan speciale kasten voor de opslag van kleding van brandweerlieden, metaalwerkers, verplegend personeel of de opslag van schoonmaakmateriaal en was.

Laptoplockers
Speciaal voor het (tijdelijk) opbergen van kostbare laptops en smartphones. U kunt laptop kasten aanschaffen met of zonder stroomaansluiting.

Elektronische lockers
Voorkom dat iemand ooit een sleutel kwijt raakt, een pincode vergeet of geen muntjes bij zich heeft. Kies dan voor elektronische kasten met de nieuwste RFID technologie.

Doorzichtige lockers 
Zo kunt u eenvoudig zien wat er in de kluisjes bewaard wordt zonder ze te openen.

Kleine kluisjes
Ideaal voor het opbergen van kleine waardevolle spullen. 

Lockerkasten van het juiste materiaal

Afhankelijk van de toepassing en ruimte waar de lockers zwart of garderobekast geplaatst dient te worden gekeken naar de juiste materiaalkeuze van de lockers.Het ene materiaal is bijvoorbeeld slijtvaster, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan het andere.

Metalen kluisjes
Naast het strakke design zijn metalen lockers robuust en dus geschikt voor meer weerstand. Dit materiaal heeft maar weinig onderhoud nodig en is duurzaam en slijtvast. Daardoor is dit het perfecte materiaal voor kluisjes die intensief gebruikt worden, bijvoorbeeld op scholen.

Houten lockerkastens
Houten lockers zijn zeer geschikt voor op kantoor en wanneer u veel aandacht aan het interieur besteed. Personeel kan eenvoudig waardevolle spullen zoals documenten, laptops, kleding, portemonnees en telefoons in opbergen. 

Melamine lockerkasten
Dit materiaal is kleurvast, gemakkelijk te onderhouden en erg sterk. Melamine lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal met een melamine toplaag.

Kunststof kluisjes
voor gebruik in vochtige ruimtes of buiten

 

 

Het juiste slot voor uw lockerkasten

U wilt uw spullen veilig opbergen, dan is een goed sluitsysteem voor uw lockers code een must. Soms volstaat een eenvoudig sleutel of muntslot, maar wij bieden ook electronische sloten voorzien van de nieuwste RFID technoloigie.

Smart lockers en garderobekasten direct bestellen bij Via-Direct

U kunt bij ons lockers kopen waarin je waardevolle spullen veilig opbergen. Of het nu gaat om persoonlijke bezittingen, kleding, documenten of elektronica, onze kluisjes zijn ontworpen om maximale beveiliging te bieden. Alle kluisjes zijn uitgerust met hoogwaardige sloten en stevige constructies, zodat je met een gerust hart je eigendommen kunt achterlaten.

Onze kluisjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en configuraties, zodat je de perfecte opslagoplossing kunt vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Wilt u kluisjes kopen waarin enkel spullen veilig liggen of kluisjes met oplaad punten voor elektronische apparaten. Bij Via-Direct vindt u altijd de juiste oplossing.

Naast functionaliteit hechten we ook veel waarde aan het esthetische aspect van onze kasten. Onze lockers hebben een modern en tijdloos ontwerp dat naadloos past bij elke omgeving. Of je nu een strakke en minimalistische uitstraling wilt of juist een speels en kleurrijk ontwerp, wij hebben de kluisjes die bij jouw stijl passen.

Kies voor kwaliteit, functionaliteit en stijl met onze lockers. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte lockers voor jouw behoeften. Wacht niet langer en geef je faciliteit de veilige en georganiseerde opslagruimte die het verdient!

Showroom en offerte

Maak een afspraak voor onze showroom in soest om kleine kluisjes of houten kluisjes te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag vinden naar de juiste oplossing. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Geniet van onze snelle levering en ervaring in het vakgebied.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop