Glazen scheidingswanden

Om uw kantoorruimte in te delen en af te schermen zijn onze glazen scheidingswanden hetgeen wat u zoekt. Glazen scheidingswanden dragen bij aan een rustige werkplek zonder dat uw medewerkers zich afgesloten voelen. Het acrylglas is transparant en is bovendien makkelijk schoon te houden. Ontdek het voordeel en de stabiliteit van een verrijdbare scheidingswand of maak uw 1,5 meter kantoor compleet met een akoestische scheidingswand van gebogen acrylglas.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Transparante scheidingswand

Scheidingswanden van acrylglas zijn ideaal om privacy te creëren in een kantoor maar toch een open uiterlijk te behouden (de kans dat werknemers zich opgesloten voelen, neemt aanzienlijk af met deze variant). De glazen wanden kunt u in verschillende kleuren en diktes kiezen en zodoende in hoeverre mensen door de wanden heen kunnen kijken. De wanden hebben geen poten of wielen en kunnen gemakkelijk in gekoppelde opstellingen worden gebruikt, wilt u een wand liever los gebruiken dan kunt u wielen of poten vinden in de categorie 'toebehoren'.

Glazen scheidingswanden voor kantoor kopen

Voor het creëren van flexwerkplekken binnen uw 1,5 meter kantoor zijn scheidingswanden van acrylglas een aanrader. De semi-transparante scheidingswanden geven de werkvloer een open karakter waarbij rekening wordt gehouden met de privacy van uw medewerkers. Bij Via-Direct kunt u kiezen uit een breed assortiment aan scheidingswanden. Voor een tijdelijke afscherming zijn onze verplaatsbare acrylglas scheidingswanden ideaal. Deze multifunctionele en mobiele kantoorwanden zijn perfect inzetbaar voor een dokterspraktijk, wachtkamer in een ziekenhuis of een grote kantoorruimte.

Glazen scheidingswanden in verschillende hoogtes

Wanneer u een moderne scheidingswand online koopt heeft u de keuze uit 4 hoogtes: 120, 140, 160 en 180 cm hoog. Onze Rex scheidingswanden kunt u kiezen in 4 verschillende glaskleuren. Gunstige bijkomstigheid is dat de scheidingswanden makkelijk onderling te koppelen zijn. U kunt de scheidingswanden in verschillende hoekopstellingen zetten voor een perfecte afscherming tussen de bureaus. Met de bijgeleverde montageset kunt u meerdere acrylglas scheidingswanden eenvoudig assembleren.

Verschillende typen scheidingswanden kopen

Bent u toch voorstander van een houten scheidingswand of gaat u voorkeur uit naar een modern gestoffeerde wand? In ons assortiment vindt u uiteenlopende scheidingswanden in verschillende breedte- en hoogtematen. 

Om uw gehele kantoor te laten aansluiten op de 1,5 meter samenleving zijn onze akoestische bureauschermen een perfecte aanvulling. Lees ons speciale blog met tips over het inrichten van uw nieuwe kantoor met flexwerkplekken. 

Wilt u graag meer informatie over onze glazen scheidingswanden of heeft u deskundig advies nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op: Nederland tel. 035-6234477 en voor België 032265433.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop