Dossierkasten

In de webshop van Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment dossierkasten van het Engelse topmerk Bisley en ons huismerk Beta. De hangmappenkasten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, waarbij u de keuze heeft uit het aantal laden, kasthoogte, kleur en levering. De dossierkasten zijn geschikt voor het opbergen van DIN A4 hangmappen en folie formaten. Gebruikt de filterfunctie aan linkerkant van de pagina om snel uw hangmappenkast voor kantoor, bedrijf of praktijk te vinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dossierkast kopen

Dossierkast slot

Een dossierkast met slot is ideaal om uw A4, folio en groot folio hangmappen veilig in op te bergen. Een dossierkast, ook wel hangmappenkast genoemd, kan in verschillende uitvoeringen worden gekozen. Zo kunt u kiezen voor een enkele dossierkast van 2 tot 4 verdiepingen hoog, maar ook voor een laterale hangmappenkast (lateral file) waar 2 rijen hangmappen naast elkaar hangen. De dossierkasten zijn allemaal uitgerust met een cilinderslot waarmee alle laden centraal afsluitbaar zijn.

Laden dossierkast

Zowel de Beta als de Bisley hangmappenkasten die wij aanbieden in de webshop beschikken over volledig uittrekbare lade(n), zodat de inhoud van de dossierkast altijd goed bereikbaar is. Daarnaast zijn de laden voorzien van stalen kogelgeleiders (of telescoopgeleiding) en een blokkeersysteem waardoor er maar één lade tegelijk kan worden geopend. Hangmappenkasten zijn geschikt voor:

  • DIN A4 hangmappen
  • Folio
  • Groot folio

Dossier/ hangmappenkasten worden veelal gebruikt door zorginstellingen, accountants, administratiekantoren en advocatenkantoren. Kortom, bedrijven en instellingen die, ondanks de digitalisering, veel te maken hebben met klanten dossiers.

Bisley hangmappenkasten

In de webshop van Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment dossierkasten van het Engelse topmerk Bisley en ons huismerk Beta. De hangmappenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van 2 tot 4 laden hoog, waarbij u ook de keuze heeft tussen enkele of dubbele hangmappenladen. U kunt de filterfunctie aan de linkerkant van de pagina gebruiken om snel uw hangmappenkast voor kantoor, bedrijf of praktijk te selecteren. Beta en Bisley hangmappenkasten worden gemonteerd geleverd en Bisley archiefkasten kunnen tegen een meerprijs ook worden ingehuisd op de plek van bestemming. Afval en verpakkingsmateriaal wordt dan ook voor u afgevoerd.

Advies en offerte

Alle dossierkasten die wij aanbieden worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Bent u op zoek naar grote aantallen dossierkasten? Vraag dan even online een offerte aan, dan zullen wij u dezelfde dag nog een scherp aanbod doen. Heeft u andere vragen of wilt u graag advies op het gebied van archivering? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Via-Direct is telefonisch bereikbaar op 035 - 623 4477 (NL) en  03 226 5433 (BE). U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier, dan zullen we uw vraag z.s.m. in behandeling nemen. Zoekt u een ander type stalen archiefkast? Bekijk dan eens onze ladekastenroldeurkasten of draaideurkasten.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden