Halfhoge lockers

Halfhoge lockers vormen de perfecte opbergruimte in sportscholen, kantoren, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en openbare kleedruimtes. Via-Direct biedt verschillende halfhoge lockers in trendy kleuren van een hoogwaardige kwaliteit staal. Ontdek het voordeel van een compacte halfhoge locker als kantoorkast, kantoor scheidingswand of schoolkluisje.   

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Halfhoge lockers voor verschillende ruimtes

Voor het opbergen van persoonlijke accessoires zoals mobiele telefoons, sleutels of een laptop is een halfhoge locker uitermate geschikt. Bij Via-Direct vindt u een uitgebreid assortiment lockers in verschillende formaten en kleurstellingen. De halfhoge lockerkasten zijn veelzijdig, makkelijk schoon te maken en daardoor voor verschillende ruimtes inzetbaar.

Halfhoge kasten als schoolkluisjes

Het compacte design en de hoogte maken deze lockerkasten ideaal als kluisje voor op een kinderdagverblijf of basisschool. De schoolkluisjes zijn afkomstig van het gerenommeerde merk CP. De stevige stalen school lockers zijn veelal voorzien van diverse slotopties, speciale stalen deuren en een deur openingsbegrenzer van 80 graden. De kluisjes voor scholen en kinderdagverblijven worden met een sokkel geleverd. De ombouw en de deuren zijn in meer dan 20 verschillende kleuren leverbaar.      

Lockers als kantoor scheidingswand

Wanneer u een kantoor scheidingswand op de werkvloer wilt creëren is een halfhoge locker uitermate geschikt. De lockerkasten zijn dankzij hun hoogte makkelijk op de werkvloer tussen de bureaus te plaatsen. Handig als multifunctionele afscheidingswand waardoor uw medewerkers zich beter kunnen concentreren en tegelijkertijd hun persoonlijke accessoires kunnen opbergen.  

     

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden