Mini Lockers

Bent u op zoek naar mini lockers voor uw kantoorinrichting of kleedruimte? De mini lockers in de webshop LockersDirect zijn in verschillende uitvoeringen en maten snel leverbaar. Wij bieden mini lockers van verschillende materialen, zoals staal en kunstof. U kunt de lockers eenvoudig online bestellen. Naast mini lockers kunt u in de webshop bijvoorbeeld ook schoolkluisjes, transparante lockers en elektronische lockers bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleine lockers voor spullen van groot belang

Mini lockers zijn zeer geschikt voor het opbergen van kleine en waardevolle goederen, zoals papieren, mobiele telefoons, portemonnees en sleutelbossen. Onze mini lockers zijn verkrijgbaar in staal of kunststof en kunnen in diverse afmetingen worden besteld. De kleine lockers kunnen ook met transparante deuren worden besteld. De kunststof mini lockers zijn uitermate geschikt voor vochtige en natte omgevingen, zoals kleedruimtes in zwembaden. De kunststof lockers zijn evenals de stalen mini lockers leverbaar in diverse maten en tot wel 24 kleuren. Zoekt u een lockerkast om spullen of kleding van uw personeel in op te bergen? Bekijk dan onze speciale selectie personeelskluisjes.

U kunt de kleine lockers helemaal naar eigen smaak inrichten. Niet alleen kunt u de gewenste maat en kleur kiezen, maar ook het soort slot. De mini lockers kunnen worden uitgerust met cilindersloten, cijfersloten, pandmuntsloten en draaiknoppen voor hangsloten. Optioneel kunnen wij u voorzien van moedersleutels, geschikt voor elk type slot.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u verder helpen. De kleine lockers zijn verkrijgbaar als gecombineerde lockerkast, maar ook als losse mini lockers. Deze zijn koppel-en stapelbaar en kunnen aan de muur worden bevestigd. Dit kan i.c.m. bepaalde opstellingen veel ruimte schelen als er bijvoorbeeld geen vaste kast geplaatst kan worden in een kleedkamer met garderobebanken, op kantoor in de ontvangstruimte of in wachtruimtes. De mini lockers kunnen op een creatieve en speelse manier worden gekoppeld.

Onze mini lockers zijn altijd voor een vaste, lage prijs 24 / 7 online te bestellen bij LockersDirect. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte mini lockers. Naast mini lockers zijn bij ons in de webshop ook stalen lockerkastenhouten lockers en laptop lockers te koop.

Bent u op zoek naar een groot aantal mini lockers? Vraagt u dan een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor passend advies. Tel. Nederland: 035 - 623 4477 en voor België: 03 226 5433 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden