Mini lockers

Mini lockers zijn dankzij hun compacte formaat een perfecte aanvulling op uw kantoorinrichting. De kleine lockers zijn ideaal voor het opbergen van kleine accessoires, sleutels, mobiele telefoons en handtassen. Via-Direct biedt mini lockers van verschillende materialen zoals staal en kunststof. Shop de perfecte mini lockerkast online voor uw kantoor, museum of sportcentrum voor de scherpste prijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mini lockers voor kleine waardevolle spullen

Mini lockers zijn zeer geschikt voor het opbergen van kleine en waardevolle goederen zoals documenten, mobiele telefoons, portemonnees en sleutelbossen. Een kleine locker is verkrijgbaar in staal of kunststof en kan in diverse afmetingen worden besteld. De kleine lockers kunnen ook met transparante deuren worden besteld.

De kunststof mini lockers zijn dankzij de hoogwaardige kwaliteit staal en poedercoating uitermate geschikt voor vochtige en natte omgevingen, zoals kleedruimtes in zwembaden. De kunststof kluisjes zijn evenals de stalen mini lockers in diverse maten en kleuren leverbaar. Zo kunt u de lockerkast geheel in de huisstijlkleuren van uw bedrijf bestellen. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod mini lockers van merken als CP en Beta. Afhankelijk van het doel en de grootte van de ruimte kiest u het aantal deuren van de locker.

Mini lockers met slot

In een sportcentrum, kantoorruimte en kleedkamer zijn mini lockers met slot onmisbaar.  Bij Via-Direct kunt u verschillende kleine lockers bestellen en geheel naar eigen smaak inrichten. Kies de gewenste maat en kleur, maar ook het soort slot. De mini lockers worden standaard met een cilinderslot geleverd maar kunnen optioneel worden uitgerust met cilindersloten, cijfersloten, pandmuntsloten en draaiknoppen voor hangsloten. Optioneel kunnen wij uw mini locker ook voorzien van moedersleutels, geschikt voor elk type slot.

De kleine lockers zijn verkrijgbaar als gecombineerde lockerkast, maar ook als losse mini lockers. Deze losstaande mini lockers zijn koppel- en stapelbaar en kunnen aan de muur worden bevestigd. Door de lockers op te stapelen nemen deze niet teveel ruimte in. Dit is ideaal als er bijvoorbeeld geen vaste kast in een kleedkamer geplaatst kan worden. De mini lockers kunnen op een creatieve en speelse manier worden gekoppeld. Plaatst de mini lockers naast uw garderobebanken, op kantoor in de ontvangstruimte of als opbergruimte naast de receptie.

Stapelbare lockers

Met kubus lockers kunt u eindeloos combineren met kleuren en vormen. Deze stapelbare lockers zijn ideaal voor het opbergen van kleine, persoonlijke eigendommen, zoals mobiele telefoons, sleutelbossen en portemonnees.
Bent u van plan om uw kantoortuin te voorzien van afgeschermde flexwerkplekken of heeft u simpelweg behoefte aan meer opslagruimte? Geen probleem! De kubus lockers zijn modulair op te bouwen en uit te breiden, dus u kunt op een later moment altijd nieuwe cube lockers toevoegen aan uw lockeropstelling. Zowel de metalen als de kunststof cube lockers hebben voorgeboorde gaten. Hierdoor kunnen ze ruggelings en zijdelings onderling gekoppeld worden tot de door u gewenste vorm. Voor extra stabiliteit kan een kubus lockeropstelling ook eenvoudig aan muren of wanden worden bevestigd. Ideaal om een kleine kantoorruimte efficiënt in te delen.

Metalen kubus locker

De metalen kubus lockers kunnen in verschillende frisse kleuren worden besteld, zodat ze goed aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Deze lockers worden standaard geleverd met stevige cilindersloten en handgrepen met geïntegreerde labelhouders. De perfecte metalen kubussen zijn leverbaar in 3 verschillende maten: 30,5 x 30,5 x 30,5 cm / 38 x 38 x 38 cm of 45 x 45 x 45 cm. Bestelt u meerdere kubus lockers om een lockerkast te vormen, dan kunt u de opstelling ook op sokkel laten plaatsen. De metalen kluis fungeert dankzij het stevige cilinderslot uitstekend als telefoon locker.

Kunststof kubus locker

De kunststof kubus lockers kunnen ook voorzien worden met transparante deuren. Dankzij de doorzichtige deuren heeft u als eigenaar of beheerder altijd zicht op de inhoud van de doorzichtige kubus locker. Dankzij de kunststof behuizing is dit type kubus locker ook uitstekend buiten te gebruiken voor bijvoorbeeld festivals of andere evenementen. Kunststof is in tegenstelling tot metaal namelijk goed bestand tegen vochtige omstandigheden. Kunststof kubus lockers met kunnen optioneel ook met polsbandjes worden besteld. Hierdoor raken gebruikers het locker sleuteltje minder snel kwijt. De kunststof kubus lockers kunnen in diverse kleuren worden geleverd en op verzoek kosteloos in de door u gewenste opstelling worden opgebouwd!

Vrijblijvende offerte lockerkasten

Naast mini lockers vindt u bij ons Stalen en metalen lockerkastenhouten lockers of speciale laptop lockers.Zoekt u een lockerkast om spullen of kleding van uw personeel in op te bergen? Kies dan voor onze garderobe lockerkasten.

Projectinrichting bij Via-Direct

Bent u op zoek naar een groot aantal mini lockers? Bijvoorbeeld voor een complete projectinrichting. Vraagt u dan een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor passend advies. Tel. Nederland: 035 - 623 4477 en voor België: 03 226 5433 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2022 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden