Mini lockers

Bent u op zoek naar mini lockers voor uw kantoorinrichting of kleedruimte? De mini lockers in onze webshop zijn in verschillende uitvoeringen en maten snel leverbaar. Wij bieden mini lockers van verschillende materialen, zoals staal en kunstof. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleine lockers voor spullen van groot belang

Mini lockers zijn zeer geschikt voor het opbergen van kleine en waardevolle goederen, zoals papieren, mobiele telefoons, portemonnees en sleutelbossen. Onze mini lockers zijn verkrijgbaar in staal of kunststof en kunnen in diverse afmetingen worden besteld. De kleine lockers kunnen ook met transparante deuren worden besteld. De kunststof mini lockers zijn uitermate geschikt voor vochtige en natte omgevingen, zoals kleedruimtes in zwembaden. De kunststof lockers zijn evenals de stalen mini lockers leverbaar in diverse maten en in vele kleuren.

Combineren met mini lockers

U kunt de kleine lockers helemaal naar eigen smaak inrichten. Niet alleen kunt u de gewenste maat en kleur kiezen, maar ook het soort slot. De mini lockers kunnen worden uitgerust met cilindersloten, cijfersloten, pandmuntsloten en draaiknoppen voor hangsloten. Optioneel kunnen wij u voorzien van moedersleutels, geschikt voor elk type slot.

De kleine lockers zijn verkrijgbaar als gecombineerde lockerkast, maar ook als losse mini lockers. Deze zijn koppel-en stapelbaar en kunnen aan de muur worden bevestigd. Dit kan i.c.m. bepaalde opstellingen veel ruimte schelen als er bijvoorbeeld geen vaste kast geplaatst kan worden in een kleedkamer met garderobebanken, op kantoor in de ontvangstruimte of in wachtruimtes. De mini lockers kunnen op een creatieve en speelse manier worden gekoppeld.

Speciaal: kubus lockers

Met kubus lockers kunt u eindeloos combineren met kleuren en vormen. Deze stapelbare lockers zijn ideaal voor het opbergen van kleine, persoonlijke eigendommen, zoals mobiele telefoons, sleutelbossen en portemonnees. Groeit uw bedrijf en heeft u behoefte aan meer opslagruimte? Geen probleem! De kubus lockers zijn modulair op te bouwen en uit te breiden, dus u kunt op een later moment altijd nieuwe cube lockers toevoegen aan uw lockeropstelling. Zowel de metalen als de kunststof cube lockers hebben voorgeboorde gaten, zodat ze ruggelings en zijdelings onderling gekoppeld kunnen worden tot de door u gewenste vorm. Voor extra stabiliteit kan een kubus lockeropstelling ook eenvoudig aan muren of wanden worden bevestigd.

Metalen kubus locker

De metalen kubus lockers kunnen in verschillende frisse kleuren worden besteld, zodat ze goed aansluiten bij verschillende interieurstijlen. Deze lockers worden standaard geleverd met stevige cilindersloten en handgrepen met geïntegreerde labelhouders. De perfecte metalen kubussen zijn leverbaar in 3 verschillende maten: 30,5 x 30,5 x 30,5 cm / 38 x 38 x 38 cm of 45 x 45 x 45 cm. Bestelt u meerdere kubus lockers om een lockerkast te vormen, dan kunt u de opstelling ook op sokkel laten plaatsen.

Kunststof kubus locker

De kunststof kubus lockers kunnen ook gekozen worden met transparante deuren om ondeugdelijk gebruik tegen te gaan. Dankzij de doorzichtige deuren heeft een eigenaar of beheerder namelijk altijd zicht op de inhoud van de kubus locker. Dankzij de kunststof behuizing is dit type kubus locker ook heel goed buiten te gebruiken voor bijvoorbeeld festivals of andere evenementen. Kunststof is in tegenstelling tot metaal namelijk goed bestand tegen vochtige omstandigheden. Kunststof kubus lockers kunnen optioneel ook met polsbandjes worden besteld, zodat gebruikers hun sleuteltje minder snel kwijtraken. De kunststof kubus lockers kunnen in diverse kleuren worden geleverd en op verzoek kosteloos in de door u gewenste opstelling worden opgebouwd!

Gespecialiseerd aanbod lockerkasten

Naast mini lockers zijn bij ons in de webshop ook Stalen en metalen lockerkastenhouten lockers of speciale laptop lockers te koop.Zoekt u een lockerkast om spullen of kleding van uw personeel in op te bergen? Kies dan voor onze garderobe lockerkasten.

Maatwerk oplossingen voor Lockers bij Via-Direct

Bent u op zoek naar een groot aantal mini lockers? Vraagt u dan een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor passend advies. Tel. Nederland: 035 - 623 4477 en voor België: 03 226 5433 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden