Houten bureauschermen

Houten bureauschermen zijn essentiële elementen bij het inrichten van een stijlvol, modern kantoor. Via-Direct biedt diverse houten scheidingspanelen. Een houten bureauscherm wordt met een multifunctionele montageset geleverd voor het eenvoudig assembleren van meerdere panelen in verschillende hoek-/ opstellingen. Ervaar zelf de voordelen en bestel het gewenste houten bureauscherm makkelijk en snel online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten scheidingswanden op kantoor

Onze houten bureauschermen en houten scheidingspanelen zorgen voor een luxe kantoorinrichting. Met scheidingswanden kunt u afgeschermde werkplekken in een drukke kantoorruimte creëren. Houten scheidingspanelen zorgen ervoor dat uw werknemers meer privacy ervaren en minder prikkels van buitenaf voelen. Hierdoor ontstaan er rustige werkplekken binnen de kantoorruimte en  kunnen medewerkers zich beter focussen. Met behulp van bevestigingsklemmen zijn de wanden eenvoudig op elk bureau te monteren.

Ontdek de verschillende maten melamine scheidingspanelen van Rex voor het maken van afscheidingen tussen de bureaus in een drukke kantoortuin. Voor een optimale akoestiek binnen uw 1,5 meter kantoor koopt u naast een houten scheidingswand meerdere akoestische producten. Een akoestische kast, akoestische loungebank, hangpanelen en een akoestische belcel zorgen samen voor een verbeterde akoestiek in de gehele ruimte. De akoestische kantooroplossingen bestelt u makkelijk en snel in onze webshop.  

Vrijblijvend advies op maat

De houten bureauschermen van Via-Direct zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en op uw kantoorbureau of zit-sta bureau te plaatsen. Heeft u vragen over houten scheidingswanden? Of wenst u graag doelgericht advies voor uw projectinrichting? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en bel voor Nederland tel. 035 - 623 4477 en België 03 226 5433.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop