Bureaubladen

Ben je op zoek naar een los bureaublad voor een onderstel? Wij verkopen tafelbladen in verschillende vormen en maten. En zijn verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rechthoekige hout bureaublad

De rechthoekige werkbladen van Ergonice zijn geschikt voor vele bureau onderstellen en zit-sta frames. U kunt de werkbladen gebruiken om uw huidige bureau of nieuwe zit-sta frame te voorzien van een stijlvolle look. Onze grootste assortiment zit in rechthoekige tafelbladen. Deze hebben wij in kleine afmetingen van 80 x 80 cm tot grote vergaderbladen van 240 x 120 cm.

Hout bureaublad van hoge kwaliteit

Alle losse houten bureabladen bestaan uit melamine (samengeperst spaanplaat) en zijn afgewerkt met een ABS stootrand. Melamine is onderhoudsvriendelijk, biedt weerstand tegen scheurvorming, is kleur- en slijtvastheid.

Hoek bureaublad

Heeft u een hoekbureau? Kies dan voor onze houten cadcam bureaubladen. Ruime werkbladen waarbij u in de hoek een mooie afronding heeft en hierdoor uw werkblad optimaal kunt benutten.

Ovale en ronde tafelbladen voor vergadertafels

Ellipsvormige bladen zijn populair bij vergadertafels, evenals ronde bladen. Zeker in deze tijd ideaal omdat er dan iets minder stoelen omheen geplaatst worden. Bijkomend voordeel is dat deelnemers elkaar goed kunnen aankijken, wat de communicatie prettiger maakt tijdens de vergadering.

Losse eiken bureaublad voor zit-sta onderstellen

Wilt u een bureaublad combineren met een nieuw en ergonomisch zit-sta onderstel of zoekt u een geheel nieuw bureau? Wij bieden zowel complete zit-sta bureaus als losse zit-sta onderstellen aan. Uiteraard hebben wij ook fraaie mogelijkheden voor normale kantoorbureaus. Bekijk snel u mogelijkheden of neem contact met ons op.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop