Akoestische scheidingswanden

Met akoestische scheidingswanden creëert u een rustige vergader-of overlegruimte en vermindert u tegelijkertijd visuele- en geluidsprikkels. Het plaatsen van akoestische scheidingswanden tussen de werkbureaus zorgt voor meer privacy en rust in de kantoortuin.

Hoe geluidsabsorberend een product is word onderverdeeld in verschillende absorptieklassen van A tot en met E, waarbij A de hoogste klasse is.

Ontdek het voordeel van akoestische kantoorschermen en bestel makkelijk en snel de gewenste akoestische scheidingswand online bij Via-Direct.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Akoestische scheidingswand kantoor

Akoestische scheidingwanden zijn multi-inzetbaar binnen uw kantoor. De mobiele wanden absorberen een groot deel van de geluidsoverlast waardoor medewerkers in alle rust kunnen werken. Galmende- of echoënde geluiden zijn voortaan verleden tijd. Een gunstige bijkomstigheid is dat akoestische scheidingwanden lichtgewicht zijn en daardoor eenvoudig verplaatst kunnen worden. De perfecte oplossing om tijdelijk een ruimte af te schermen voor een werkoverleg of vergadering.

Materiaal akoestische scheidingswand

Via-Direct biedt akoestische panelen en wanden aan die uit hoogwaardig akoestisch materiaal bestaan bekleed met stof die in vele kleuren kan worden besteld. Daarnaast bieden wij ook varianten aan waarvan de onderkant akoestisch gestoffeerd is en de bovenkant uit acrylglas bestaat. Het acrylglas kan in meerdere glastinten worden gekozen.

Deze akoestische scheidingswanden met acrylglas zijn zeer geschikt voor bedrijven en (zorg)instellingen waar zowel behoefte is aan een transparante werkruimte als een optimale akoestiek. De akoestische wanden van acrylglas worden ook veel gebruikt in wachtkamers en receptieruimtes.

Akoestische scheidingswanden in vele uitvoeringen

De mogelijkheden van de staande akoestische kantoorschermen zijn eindeloos. De panelen zijn eenvoudig onderling koppelbaar zodat verschillende hoekopstellingen mogelijk zijn. De meeste hoekopstellingen staan stabiel genoeg zonder gebruik te maken van standvoeten. Rechte, lineaire opstellingen daarentegen vereisen wél standvoeten of wielen om stabiel te worden neergezet.
Een akoestische scheidingswand kantoor kan ook gebruikt worden om permanent werkplekken af te scheiden door ze tussen de bureaus te plaatsen. In deze gebruikerssituatie heeft u geen voeten nodig voor extra stabiliteit, omdat de schermen stabiel tussen de bureaus geklemd zitten.

Akoestische scheidingswanden zijn niet de enige oplossing om werkplekken af te scheiden. U kunt hiervoor gebruikmaken van akoestische bureauschermen. Deze kunnen direct op het bureau worden gemonteerd en zijn lager dan een complete akoestische scheidingswand. Ook voor een zit-sta bureau kunt u gebruik maken van een akoestisch bureauscherm in plaats van een akoestische scheidingswand omdat deze omhoog en omlaag meebeweegt met het bureau.

Akoestische scheidingswanden voor elk budget

U kunt bij ons terecht voor scheidingspanelen van meerdere grote merken. De akoestische wanden van Rex zijn over het algemeen het voordeligst, maar kennen een prima prijs-kwaliteitverhouding. Een stapje hoger in het segment vindt u de akoestische kantoorwanden van de Nederlandse producent Dutchcreen. Deze akoestische scheidingswanden zijn gemaakt van gerecyclede materiaal en ook het eindproduct is voor 95% recyclebaar, daarnaast hebben ze uitstekende akoestische eigenschappen. Daarnaast is het op aanvraag mogelijk een akoestische meting te laten doen door Dutchcreen zodat u de juiste akoestische scheidingswand kunt vinden. Met stip op nummer 1 staat de Italiaanse producent Caimi die al jarenlang de beste akoestische resultaten behaalt. Caimi produceert niet alleen een kwalitatief hoogwaardige akoestische scheidingwand maar heeft ook een ruime keuze aan bijvoorbeeld akoestische kunst, akoestische plafondpanelen of akoestische hangelementen met LED-verlichting.

Decoratieve akoestische scheidingswanden

Als u geluidsoverlast ervaart op de werkvloer bent u op zoek naar een akoestische oplossing. De meeste akoestische scheidingswanden zijn gestoffeerd en hebben een grote afmeting. Het voordeel is dat ze veel geluid absorberen, het nadeel is dat ze lichtinval weg nemen en een benauwd gevoel kunnen creëren. Door de schermen af te wisselen met decoratieve scheidingswanden behoud u de lichtinval, het ruimtelijke gevoel en uw kantoor ziet er stijlvol uit.

Akoestisch Meubilair

Waar een akoestische scheidingswand zoals de naam al zegt een ruimte kan verdelen is dit niet altijd wat u van een ruimte wilt. Wat een knusse oplossing kan zijn is in dit geval de akoestische loungebanken van Ramo. Hiermee kunt u een klein deel van de ruimte voorzien van akoestische elementen maar verliest u niet open ruimte. Ook de akoestische plantenbakken van Dutchcreen voegen sfeer toe aan de werkplek zonder hier een complete akoestische scheidingswand te plaatsten. Zoals Dutchcreen zelf zegt “Deze groene afscheiding biedt rust en privacy, zonder een opgesloten gevoel.”

Voordelen van akoestische scheidingswanden kantoor op een rij:


• Verminderd geluidoverlast.
• Goede aanvulling op akoestisch meubilair.
• Behoud van vrij uitzicht en lichtinval.
• Draagt bij aan een stijlvolle kantoorinrichting.

 

Het is bewezen dat goede akoestiek actief bijdraagt bij het verbeteren van niet alleen werk en schoolprestaties maar dat deze zelfs in de zorgen kunnen zorgen voor betere resultaten en concentratie van de werknemers maar ook in het herstel van de patient.


Vrijblijvende offerte akoestische scheidingswanden

Op zoek naar een groot aantal goedkope kantoorschermen? Vraag snel en eenvoudig een offerte aan. Vragen over akoestische wandpanelen of akoestisch meubilair? Bel voor vrijblijvend advies of een offerte op maat naar Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop