Voetensteunen

Met een ergonomische voetensteun gaat u nog gezonder en prettiger werken. Door het gebruik van een voetenbankje ontwikkelt u eenvoudig de juiste werkhouding op kantoor of uw thuiswerkplek. Voetensteuntjes stimuleren een betere houding en dienen ter preventie van houdingsklachten. 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ergonomische Voetsteunen

Een ergonomische voetensteun onder uw bureau zorgt voor een verbeterde zithouding. Het meest ontspannen zit u op uw stoel wanneer uw bovenbenen horizontaal staan en de onderbenen in een hoek van 90°. Zo krijgt u de minste spanning op uw spieren.

Antislip voetensteun

Het is van belang bij een goede ergonomische voetensteun dat er een antislip laag aan de onderzijde zit. Dit zorgt er namelijk voor dat uw voeten, zonder extra inspanning,  blijven staan. U voorkomt hiermee verkramping van de spieren. Zorg bij het plaatsen van de voetenbank dat deze stabiel op de grond staat.

Gezondere werkhouding

Door uw voeten op een voetenbankje te plaatsen voorkomt u dat de benen hangen. Klachten aan rug en schouders worden voorkomen of verminderd, door een verbeterde zithouding. 

Voetensteun gebruiken

Ze zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar of kantelbaar en daardoor helemaal naar ieders wensen aan te passen. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze adviseurs die ze zelf ook gebruiken!

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop