Bureauschermen

Bureauschermen zijn ideaal om een rustige werkplek te creëren en fungeren daarnaast als spatscherm in een drukke kantoortuin. Alle scheidingspanelen zijn eenvoudig te monteren met bevestigingsklemmen of u kunt de schermen los op de bureaus plaatsen. Ontdek ons gehele assortiment en bestel uw bureauscherm online voor de scherpste prijs bij Via-Direct.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scheidingswanden bureau als afscheiding

Met een bureauopstelling die bestaat uit 2 of meer bureaus bespaart u al snel een hoop ruimte en zijn collega’s altijd in de buurt als er overlegd of snel geschakeld moet worden. Toch kan het ook nadelig uitpakken wanneer u kijkt naar rust en privacy voor werknemers. Veel werknemers zijn namelijk gebaat bij wat meer afsluiting van alles dat er gaande is op de werkvloer. Continu geconfronteerd worden met omgevingsgeluiden en bewegingen van collega’s kan als zeer hinderlijk worden ervaren en zal in veel gevallen niet leiden tot een hoge arbeidsproductiviteit.

Om toch rustige werkplekken in een drukke kantoorruimte te creëren kunt u gebruik maken van bureau scheidingswanden. Op deze manier worden zowel visuele als akoestische prikkels sterk verminderd en zal er een rustige werksfeer ontstaan. Voor bureauopstellingen in grote open kantoorruimtes kunt u ook kiezen voor akoestische bureauschermen. Deze schermen hebben een kern die bestaat uit geluiddempende vulling, waardoor de akoestiek rondom de bureauopstelling sterk zal verbeteren. Gestoffeerde bureauschermen bestaan bijna compleet uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. De bureauschermen van Buzzispace gaan nog een stapje verder en zijn geproduceerd uit milieuvriendelijk ecovilt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor houten en glazen bureauschermen, die vooral dienen als visuele afscheiding van de werkplekken.

Bevestiging bureau scheidingswanden

Heeft u de juiste bureau scheidingswanden in onze webshop gevonden? Vergeet dan niet bevestigingsklemmen of voetjes bij de schermen te bestellen. Bij een aantal aanbieders kunt u bevestigingsklemmen in het productoverzicht kiezen. Echter, bij andere aanbieders dient u de bevestigingsopties los bij te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende bevestigingsmogelijkheden, zoals klembeugels, tafelsteunen en tafelsteunen tape. U hoeft bij géén van de genoemde opties gaten te boren in uw bureaublad of de bladen op een andere manier te beschadigingen.

Het gebruik van klembeugels zal resulteren in de meest stabiele bureauopstellingen. Plaatst u de schermen liever los op de bureaus? Dan kunt u het beste tafelsteunen bestellen.

Typen bureauschermen

Afhankelijk van de ruimte en het doel kiest u de gewenste bureauschermen. In ons assortiment vindt u de volgende typen bureauschermen:

Akoestische bureauschermen

Naast standaard bieden wij ook akoestische bureauschermen aan van topmerken zoals Buzzispace en Caimi die geluiddempend werken. Deze zijn zeer geschikt voor rumoerige werkplekken zoals callcenters waar veel wordt gebeld.

Akoestiek kantoor verbeteren

Om een akoestiek probleem in een grote open kantoorruimte grondig aan te pakken, maken wij gebruik van verschillende akoestische producten. Voor een optimale akoestiek is het aan te bevelen om een combinatie van akoestische wandpanelen, bureauschermen en akoestische plantenbakken te bestellen. Naast akoestische bureau scheidingswanden adviseren wij onze klanten dus ook eens te kijken naar akoestische scheidingswandenakoestische panelen en geluiddempend meubilair.

Vrijblijvende offerte en advies

Komt u er zelf niet helemaal uit of wilt u graag deskundig advies over onze bureauschermen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Onze experts helpen u graag verder. Heeft u meerdere schermen nodig voor uw bureauopstellingen?Bijvoorbeeld voor een complete kantoorinrichting. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan in de webshop. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  

U kunt telefonisch contact opnemen met ons via: Nederland tel. 035 - 623 4477 / België tel. 03 226 5433 of vul ons contactformulier in.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop