Houten scheidingswanden


Bent u op zoek naar houten scheidingswanden? Houten scheidingswanden zijn ideaal om ruimtes op kantoor of in een wachtkamer af te schermen. Daarnaast worden deze scheidingswanden ook vaak gebruikt door ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De schermen zijn eenvoudig te reinigen en derhalve hygiënisch in gebruik. Bestel uw houten melamine afgewerkte schermen eenvoudig en snel in onze webshop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten scheidingswanden zijn makkelijk en hygiënisch in gebruik

Onze scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoorpanden en -tuinen om een grote ruimte te verdelen in kleinere hoekjes, zodat u optimaal gebruik kunt maken van een grote ruimte. De flexibele scheidingswanden plaatst u eenvoudig op uw kantoor en/of tussen bureaus, zo creëert u rustige (flex)werkplekken en overzichtelijke ruimtes. Voor meer tips om flexwerkplekken binnen een 1,5 meter kantoor te creeren kunt u ons speciale blog hierover raadplegen.

Bestelt u meerdere houten scheidingswanden om (hoek)opstellingen te creëeren? Met de bijgeleverde montagesets zijn de schermen eenvoudig onderling koppelbaar in diverse configuraties. Bestelt u een los scherm? Houdt u er dan rekening mee dat een losstaand scherm altijd i.c.m. met een onderstel moet worden gekozen i.v.m. de stabiliteit.

Heeft u houten scheidingswanden in de juiste melamine kleur gevonden. Maar wenst u grote aantallen hiervan? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan, dan doen wij u een nog scherper aanbod!

Houten scheidingswanden bestellen

ScheidingswandenDirect biedt houten scheidingswanden in diverser hoogte-en breedtematen aan, maar kan op verzoek ook maatwerk leveren. Onze houten scheidingswanden kunnen in 8 verschillende melamine houtafwerkingen worden gekozen. De levertijd van de schermen bedraag enkele weken.

Verschillende typen scheidingswanden voor kantoor

Heeft u liever een gestoffeerde of glazen scheidingswand? In ons uitgebreide assortiment vindt u naast houten scheidingspanelen mobiele wanden, plexiglas en gestoffeerde scheidingswanden voor op kantoor.


Indien u de geluidsprikkels in de kantoortuin wilt beperken zijn onze akoestische scheidingswanden essentieel. De akoestische kantoorschermen dragen bij aan een rustige vergader- of overlegruimte en kunnen eventueel ook tussen de bureaus worden geplaatst.

De scheidingswanden zijn eenvoudig te plaatsen en aan elkaar te koppelen. Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel in Nederland naar tel. 035 - 623 4477 / voor België naar 03 226 5433

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop