Akoestische bureauschermen

 Ontdek hoe akoestische bureauschermen kunnen bijdragen aan een betere geluidsisolatie op kantoor. Lees meer over de voordelen van akoestische bureauschermen en hoe ze de productiviteit en concentratie kunnen verbeteren.

Hoe geluidsabsorberend een product is word onderverdeeld in verschillende absorptieklassen van A tot en met E, waarbij A de hoogste klasse is.

Bestel vandaag nog uw akoestische bureauscherm en creëer een rustige en productieve werkomgeving. Laat u inspireren door ons ruime online assortiment en shop een akoestisch scherm voor kantoor of thuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Productiviteit verhoging met akoestische bureauschermen

Bent u op zoek naar manieren om uw productiviteit op kantoor te verhogen en een inspirerende werkomgeving te creëren? Dan is een akoestisch bureauscherm de perfecte oplossing voor u. Een akoestisch bureauscherm biedt niet alleen geluidsisolatie, maar dient ook als een bron van motivatie en focus. Met dit scherm kunt u storende geluiden minimaliseren en uzelf volledig richten op uw taken. De rustige omgeving die het creëert, stelt u in staat om in een flow te komen en uw werk efficiënter af te handelen.

Akoestiek op de werkvloer

Een akoestisch bureauscherm is speciaal ontworpen om geluidsgolven te absorberen en te weerkaatsen, waardoor geluidshinder vanuit andere werkplekken wordt geminimaliseerd. Het scherm is gemaakt van geluidsabsorberende materialen, zoals akoestisch schuim of vilt, die effectief geluid dempen. In veel gevallen kunnen de materialen van grotendeels gerecyclede materialen bestaan, zoals bij de producten van Dutchcreen. Deze fabrikant van Nederlandse bodem produceert hun akoestische producten met een zo laag mogelijke milieubelasting en 95% procent van het eindproduct is recyclebaar.

Dankzij een akoestisch bureauscherm kunnen uw medewerkers zich beter concentreren op hun taken. Minder afleiding leidt tot een verhoogde productiviteit. Bovendien biedt een akoestisch bureauscherm ook visuele privacy, waardoor werknemers zich comfortabeler voelen tijdens het werken.

Een bijkomend voordeel van een akoestisch bureauscherm is de flexibiliteit en aanpasbaarheid. U kunt het eenvoudig aanpassen aan de indeling van uw kantoor en op verschillende bureaus plaatsen. Er zijn verschillende maten, kleuren en stijlen beschikbaar, zodat u een passende oplossing kunt vinden die bij uw kantoortuin past.

Investeer vandaag nog in een akoestisch bureauscherm en geniet van de voordelen ervan. Bestel uw akoestisch bureauscherm nu en creëer een aangename en geluidsgeïsoleerde werkomgeving. U zult merken dat dit een positieve invloed heeft op de prestaties en tevredenheid van uw werknemers.

Voordelen akoestisch bureauscherm

  • Geluiddempend
  • Meer privacy en rust op de werkvloer;
  • Zowel lage als hoge bureauwanden;
  • Gebruikte materialen zijn onderhoudsvriendelijk en 100% recyclebaar;
  • Trendy uitstraling dankzij verschillende kleuruitvoeringen;
  • Vele accessoires zoals prikbordfunctie en kabeldoorvoer

Montage akoestische bureauschermen

De akoestische bureauschermen kunnen eenvoudig met behulp van bureauklemmen of voeten op de bureaus worden geplaatst. Een bureauscherm akoestisch kunt u dankzij de klemmen of voeten makkelijk op het bureau rusten. De klemmen of voeten vindt u in onze categorie ‘toebehoren. Daarnaast zijn de schermen makkelijk onderling te koppelen in een lineaire of gehoekte bureauopstelling. Dankzij de vele afmetingen en kleuren is er voor ieder kantoorinterieur een geschikt akoestisch bureauscherm te vinden.

Akoestische oplossingen

Naast akoestische bureauschermen kunt u bij ons terecht voor andere akoestische oplossingen voor kantoor. Bekijk al ons akoestisch meubilair van akoestische panelen tot akoestische plantenbakken. Een combinatie van akoestische schermen in uw kantoor en ander meubilair met geluidsabsorberende eigenschappen zorgt uiteindelijk voor een optimale akoestiek.

Akoestisch bureauscherm voor thuis

Thuiswerken is ontzettend populair en dit word ook steeds gemakkelijker gemaakt. Maar of u nou één keer per week aan uw keukentafel werkt of een compleet thuiskantoor heeft ingericht, aan de akoestiek kunnen vaak nog dingen verbeterd worden. De akoestische bureauschermen van Via-Direct zijn gemakkelijk neer te zetten en weer op te bergen. Met dit akoestische bureauscherm kunt u zich afschermen van spelende kinderen of bouwvakkers die vlak onder uw raam bezig zijn.

Advies en vrijblijvende offerte voor uw akoestisch bureauscherm

Weet u niet zeker welk akoestisch bureauscherm voor uw kantoor geschikt is neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen uw graag verder met het vinden van het juiste akoestisch bureauscherm of andere akoestische oplossingen of vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop