Zit-sta werkplekken

Iedereen is zich inmiddels bewust van het feit dat langdurig zittend werk verrichten niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Met zit-sta werkplekken kunt u afwisselend zittend en staand werken, waardoor lichamelijke klachten aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal wegblijven. Bekijk ons ruime assortiment zit-sta werkplekken en creëer eenvoudig een ergonomisch verantwoorde werkplek met een zit sta bureau.

Populaire en nieuwe zit-sta bureaus

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk alle Zit-sta Bureaus


Dynamisch werken met zit sta werkplekken

Via-Direct biedt zit-sta bureaus aan van merken met hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de meest recente ergonomische eisen en tevens een moderne, stijlvolle uitstraling hebben. Een voordelig zit sta bureau kan gekozen worden met slinger, waarmee u het sta zit bureau handmatig in hoogte verstelt. Daarnaast bieden wij ook elektrisch verstelbare onderstellen aan die elektrisch omhoog en omlaag gebracht worden. Tussen de zit sta onderstellen die wij aanbieden op de website zitten verschillen in de minimale en maximale instelbare hoogte. Instapmodellen gaan over het algemeen niet hoger dan zo'n 116 cm. Voor mensen langer dan 180cm is dit vaak niet voldoende. Daarom bieden wij ook sta zit bureaus aan die tot maximaal 130cm omhoog gebracht kunnen worden.

Belangrijke voordelen van zit sta werken

  • Onze zit sta bureaus voldoen aan alle ergonomische en kwaliteits- en gebruikerseisen.
  • Afwisselend zittend en staand werken leidt tot aanzienlijk minder lichamelijke klachten.
  • Duurzame aluminium of stalen onderstellen waar u lang plezier van beleeft.
  • Modellen met een belasting tot wel 140kg.
  • CE en TUV- gecertificeerd.
  • Korte levertijden; vanaf 1 tot 2 werkdagen.

Compleet zit sta bureau of zonder werkblad

Wij bieden complete zit-sta bureaus met een onderstel en werkblad. U kunt ook alleen kiezen voor een zit sta onderstel inclusief slinger of elektrische mechanisme. Ideaal wanneer u al een mooi werkblad heeft (aangeschaft), dan kunt u met een zit-sta onderstel gemakkelijk uw bureau omvormen naar een zit-sta werkplek.

Zit-sta verhoger of wandbureau voor kleine ruimte

Bent u nog op zoek naar thuiswerk accessoires of is een zit-sta bureau niet passend in huis? Ontdek dan het voordeel van onze zit-sta verhogers. Deze handige tools kunt u makkelijk op uw huidige vaste bureau plaatsen. De module is ideaal om thuis ergonomisch te kunnen werken. Een alternatieve oplossing is het kopen van een inklapbaar wandbureau. Het wandbureau van Via-Direct is bij uitstek geschikt als u een kleine kantoorruimte thuis heeft. Dit inklapbare bureau is compleet uitgerust met LED verlichting, twee stopcontacten, USB-poorten en een pennenhouder.

Goedkoop Dubbel bureau kopen

U heeft bij Via-Direct de keuze uit meerdere accessoires, zoals een kabelgoot, display met geheugen (memory master), materiaallade en de mogelijkheid om de zit-sta bureaus compleet gemonteerd bij u af te leveren. U kunt bij ons ook terecht voor duo zit sta-werkplekken, waarbij u 2 werkplekken tegenover elkaar, afzonderlijk op verschillende hoogtes instelt.

Vrijblijvend advies over zit sta werkplekken

Wilt u meer informatie over ergonomische producten zoals stoelen of krukken? Heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw zit-sta bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop