Referenties van Via-Direct bv

Onze referenties en klanten tonen het jarenlange vertrouwen in Via-Direct als partner voor kantoor- en bedrijfsinrichting. Zo werken wij door alle branches heen voor MKBs, internationale bedrijven, openbare instellingen en vrije beroepen uit de Nederlandse en Belgische markt. 

Projecten voor kantoorinrichting

Een greep uit ons klantenbestand waarvoor wij de projectinrichting hebben gerealiseerd. Benieuwd hoe Via-Direct u kan helpen met uw kantoorinrichting? Neem dan contact op met ons. Wij vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Logo TravixDutchcreen bureauschermen bij het Travix kantoor geleverd door Via-Direct

Travix

Travix had op grote schaal akoestische bureauschermen nodig om de geluidsoverlast in de grote open ruimtes te reduceren.

In overleg hebben wij gekozen voor milieuvriendelijke akoestische bureauschermen en akoestische wandpanelen (bedrukt met logo) van de Nederlandse producent Dutchcreen. Deze fabrikant biedt akoestische oplossingen tegen zeer scherpe tarieven, wat ons in staat stelt op grote schaal - relatief goedkoop - te leveren.

Daarnaast hebben wij voor een vestiging in Berlijn een callcenteropstelling geleverd.

Logo VLS-GroupDutchcreen akoestische bureauschermen in kantoor setting

VLS-Group

Ook VLS-Group Belgium had een akoestisch probleem dat aangepakt moest worden. Wederom werd gekozen voor de akoestische bureau opzetwanden van de Nederlandse producent Dutchcreen.

Een groot deel van de bestelde akoestische schermen waren zogenaamde 'doorstekende bureauwanden, die als een soort tussenschot verder naar beneden doorlopen.

 

 
Logo Hour of PowerQuadro directiebureau en vergadertafel

Hour of Power

De directiekamer van "The Hour of Power" in Baarn was toe aan een nieuw directiebureau met bijpassende vergadertafel. In deze situatie is gekozen voor de 'Quadro' meubellijn.

Twee van onze monteurs hebben de kantoormeubelen op locatie in elkaar gezet en het eindresultaat is zeer stijlvol. bovenstaande afbeeldingen geven een goede indruk van de meubellijn die is geplaatst.

Logo LegalInfraQuadro archiefkasten en receptiebalie bij LegalInfra geleverd door via-direct

Legal Infra

In verband met de verhuizing naar een ander kantoorpand was Legal Infra op zoek naar nieuwe kantoormeubelen. De keus viel uiteindelijk op de fraaie Italiaanse 'Quadro' kantoormeubelen. Deze meubellijn staat bekend om haar klassieke, tijdloze kantoormeubilair.

De foto's laten het prachtige eindresultaat zien van de stijlvolle kleurcombinatie wit / wengé.

 
Logo Leger des Heils

Leger des Heils

Het Leger des Heils is een vaste klant van ons en bestelt regelmatig projectmatig kantoormeubilair voor medewerkers, maar ook projectkeukens voor (tijdelijke) bewoners.

In het kader van 'dynamisch werken' is gekozen voor de aanschaf van elektrische zit-sta bureaus van Actiforce met passende bureaustoelen van het merk Interstuhl Prosedia.

Parallel liep een grootschalig project waarbij Via-Direct 75 projectkeukens voor nieuwe appartementen - bedoeld voor tijdelijke opvang - heeft geleverd.

Logo RedieStengel easyline keuken en kantoor met zit-sta bureaus

Redie Totaalinrichting

Redie totaalinrichting heeft een grootschalig interieurproject voor de winkelketen Rituals uitgevoerd.

Zowel voor de kantoren als voor de winkels had Redie een groot aantal zit-sta onderstellen nodig in het kader van ergonomisch werken.

Via-Direct heeft hierin een adviserende rol gespeeld en een aantal zit-sta onderstellen van Actiforce (Nederlands bedrijf) aanbevolen.

Daarnaast zijn er een aantal 'EasyLine' projectkeukens geleverd.

 
Logo Ship it Smarter HilversumAkoestische bureauschermen en planfondschermen bij het kantoor van ship it smarter, geleverd door via-direct

ShipitSmarter

Voor ShipitSmarter in Hilversum hebben wij de complete kantoorinrichting onder handen genomen. Een allesomvattende klus waarbij een grote, open kantoorruimte ingericht is met elektrische zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen voor de werknemers.

Het akoestische probleem in de open kantoorruimte hebben wij grondig aangepakt met akoestische kantoorschermen voor tussen de zit-sta bureaus en akoestische baffles voor aan het plafond.

Het resultaat: Een professionele, rustige werkomgeving.

Logo 24 foodserviceKantoormeubelen van Novystyle in kantoor setting

24 Foodservice

24 Foodservice in Rotterdam was toe aan een compleet nieuwe kantoorinrichting. Samen met onze projectinrichters werd gekozen voor de moderne, creatieve meubellijn Play & Work van Novystyl.

Deze frisse meubellijn staat bekend om haar uniforme, moderne uitstraling en maakt tegelijkertijd optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

De Play & Work bureaus, zitbanken, dressoirs en barelementen lopen naadloos in elkaar over en zorgen voor een optimale, efficiënte indeling van de kantoorruimte bij 24 Foodservice.

 

Lockers en meer

Een greep uit het klantenbestand waar Via-Direct de kleedkamer-of garderoberuimte heeft ingericht. Voor een aantal van de gerealiseerde projecten hebben we o.a. sfeerfoto's en foto's van de leverancier gebruikt die een goede indruk geven van het eindresultaat. Advies nodig over de inrichting van uw garderoberuimte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Logo The Fitness LoungeViola garderobelockers met wengéhouten MDF decordeuren van C&P bij De Fitness Lounge te Berken en Rodenrijs geleverd door Via-Direct

De Fitness Lounge

Voor de fitness lounge in Berkel en Rodenrijs hebben wij de complete kleedkamerinrichting verzorgd.

De keuze viel uiteindelijk op de stijvolle Viola garderobelockers met wengéhouten MDF decordeuren voor een sjieke, warme uitstraling.

De garderobelockers hebben allemaal een extra roestbescherming gekregen t.b.v. vochtige ruimtes om extra duurzaamheid te garanderen.

Het resultaat: een moderne en futureproof kleedkamer.

Logo MAN dealer Nederlandstalen Classic garderobelockers met zitbanken

MAN

MAN dealer Nederland was op zoek naar een compleet nieuwe kleedkamerinrichting voor zijn werknemers. Na overleg hebben we besloten om voor stalen 'Classic' garderobelockers te gaan. Een robuuste, stijlvolle oplossing.

De garderobelockers zijn allen geleverd met zitbanken, zodat werknemers zich comfortabel kunnen omkleden. Bovendien zijn de lockers uitgerust met handige stofkappen. Deze zorgen er niet alleen voor dat er geen stof wordt verzameld bovenop de kasten, maar voorkomt ook dat werknemers spullen bovenop de lockers laten slingeren.

 

 
Logo Bassischool De ElzenhoekHalfhoge lockers met groene en witte deuren voor basisschool leerlingen

Basisschool De Elzenhoek

Basisschool De Elzenhoek was op zoek naar lockers voor haar leerlingen.

Gewone lockerkasten zijn zo'n 1,75 m hoog en dus niet erg geschikt voor kinderen tot 13 jaar. Daarom hebben we in deze situatie gekozen voor halfhoge lockers van 125 cm hoog.

De kluisjes van deze lockerkasten zijn allemaal goed bereikbaar voor de leerlingen van de basisschool. De Elzenhoek heeft gekozen voor een kindvriendelijke, frisse kleurcombinatie van wit / groen die past bij de school zelf. 

Logo Koninklijke Vopak N.V.Brandweerkasten voor zware omstandigheden in traditionele brandweerrode kleur

Koninklijke Vopak N.V.

Koninklijke Vopak N.V. is een wereldwijd opererende tankterminal operator gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten.

Vopak had extra robuuste en duurzame lockers nodig. Onze brandweerkasten waren bij uitstek geschikt voor een gebruikerssituatie waar lockers aan zware omstandigheden onderhevig zijn.

De brandweerkasten werden in de traditionele brandweerrode kleur besteld voor een stoere uitstraling.

 
Logo Driestar CollegeLaptoplockers met oplaad systeem

Driestar College

Het Driestar college in Gouda was op zoek naar een manier om de laptops veilig en netjes op te bergen op een plek waar de apparaten ook opgeladen kunnen worden.

Na overleg hebben we besloten een zestal 'Snow laptoplockers" te leveren. Deze laptoplockers zijn de ideale oplossing voor een middelbare school waar men dure laptops veilig wil opbergen aan het eind van een lesdag en 's ochtends weer opgeladen kan uitdelen aan haar leerlingen.

Logo Club NyxTekening van lockers met muntwisselaar en kleuren opties

Club Nyx

Club Nyx in Amsterdam was op zoek naar lockerkasten met een indeling die niet standaard leverbaar was. Daarom hebben we gekozen voor maatwerk. De populaire uitgaansgelegenheid koos voor 'hufterproof' lockers voor haar bezoekers om de veiligheid van persoonlijke spullen te waarborgen.

De lockeropstelling bestaande uit 38 lockerkasten is 'turn key' opgeleverd. De deuren van de lockers werden daarnaast speciaal uitgerust met kassiersloten i.c.m. met een muntwisselaar.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop