Levering


Lees hier alle benodigde informatie over de verzending van uw bestelling.

Mocht u toch nog vragen hebben, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers denken graag met u mee en staan klaar om een gepaste oplossing te vinden.

 

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland en België: € 18,00, € 24,50 of € 49,00 afhankelijk van het product (excl. btw). Andere landen op aanvraag.

Wij geven 50% korting op leverkosten bij bestelling van maar 1 product uit ons selectie-programma. Deze korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen voor:
- alle bureaustoelen Euroseats
- Alle producten Se7en
- alle bureaukrukken
- alle werkplaatstoelen en zadelkrukken
- alle monitorarmen en accessoires


De verzending naar de Waddeneilanden (NL), of Wallonië en provincie Vlaanderen (BE) kunnen met meerkosten verbonden zijn. Neem voor de zekerheid contact met ons op.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. Alle voorraad producten worden direct voor levering ingepland met een levertijd van ca. 1-8 werkdagen. Bij bestelproducten en maatwerk is de levertijd afhankelijk van het product ca. 2-6 weken. Wij leveren de goederen op werkdagen tussen 8:00 en 17:30 uur. Zodra de leverweek / leverdag bekend is nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. Ontvangt u geen bericht neem dan a.u.b. contact met ons op.

Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken dag en tijdstip op het overeengekomen afleveradres kunnen extra kosten voor het opnieuw aanleveren berekend worden.

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij o.a. afhankelijk van productie processen en transport planning bij onze vervoerders. Het kan voorkomen dat er buiten onze macht om vertragingen kunnen optreden, met name in de vakantieperiodes.

Afhalen van uw bestelling

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de goederen in één van onze magazijnen af te halen. Neem in dit geval contact op met ons om een datum van afhalen af te spreken.

Maatwerk en montage

De meeste producten in ons assortiment bieden wij online aan in diverse kleuren en maten. Het is mogelijk om op aanvraag artikelen in andere formaten of kleuren te leveren. Wenst u hiervan gebruik te maken dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Onze medewerker zal u informeren wat de mogelijkheden zijn.

Inhuizen

Inhuizen houdt in dat de goederen op de gewenste verdieping en op de juiste plek neergezet worden. Voor veel van onze producten is dit op aanvraag mogelijk. Sommige producten worden standaard knocked-down in dozen geleverd. Deze goederen dienen voor gebruik gemonteerd te worden. Een handleiding wordt altijd meegeleverd. Wij kunnen de montage voor u laten uitvoeren. De kosten voor inhuizing en montage worden op basis van nacalculatie berekend. Voor montage maken wij graag vooraf een afspraak met u.

Wilt u gebruik maken van deze service of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop