Levering

De producten van Via-Direct.nl worden standaard bij de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien. Op aanvraag verzorgen wij de interne transport inclusief montage voor u. Bij sommige producten kunt u deze service direct bij uw bestelling in onze webshop aangeven.

Verzend- en verwerkingskosten Nederland en België

Extra opmerkingen verzend- en verwerkingskosten

  • Het is ook mogelijk naar andere landen te versturen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • De verzend- en verwerkingskosten voor de Waddeneilanden (NL), of Wallonië en provincie Vlaanderen (BE) kunnen afwijken. Wij zullen contact met u opnemen indien er afwijkende tarieven van toepassing zijn.
  • Voor bestellingen van kleine onderdelen hanteren wij verlaagde verzendkosten. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij de leverkosten voor u kunnen aanpassen.
  • De levertijden kunnen voor sommige producten in de zomer- en kerstvakantie langer zijn dan normaal. Wilt u het zeker weten, neem aub even contact met ons op.
  • Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Algemeen

Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering (b.v. openingstijden etc.), zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor kunnen extra kosten voor verzending & verwerking berekend worden.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Alle voorraad producten worden direct voor levering ingepland met een levertijd van ca. 1-8 werkdagen. Bij bestelproducten en maatwerk is de levertijd afhankelijk van het product ca. 2-6 weken. Wij leveren de goederen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Zodra de leverweek / leverdag bekend is nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. Ontvangt u geen bericht neem dan a.u.b. contact met ons op.

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij o.a. afhankelijk van productie processen en transport planning bij onze vervoerders. Het kan voorkomen dat er buiten onze macht om vertragingen kunnen optreden, met name in de vakantieperiodes.

Afhalen van uw bestelling

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de goederen in één van onze magazijnen af te halen. Het voordeel hiervan is dat u zelf het tijdstip bepaalt en er geen leverkosten ontstaan. Neem in dit geval contact op met ons om een datum van afhalen af te spreken.

Inhuizen

Voor zover gewenst kunnen alle producten ter plekke kant en klaar geplaatst worden. Inhuizen houdt in dat de goederen op de gewenste verdieping en op de juiste plek neergezet worden. Wilt u gebruik maken van deze service, neem dan contact op met onze klantenservice.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop