Levering

De producten van Via-Direct.nl worden standaard bij de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Op aanvraag verzorgen wij de interne transport inclusief montage voor u.

Verzendkosten

  • Verzendkosten Nederland en Belgie: € 18,00, € 24,50 of € 49,00 afhankelijk van het product (excl. btw). Andere landen op aanvraag.
  • Wij geven 50% korting op leverkosten bij bestelling van maar 1 product uit ons selectie-programma. Deze korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen voor:
  • De verzending naar de Waddeneilanden (NL), of Wallonië en provincie Vlaanderen (BE) kunnen met meerkosten verbonden zijn. Neem voor de zekerheid contact met ons op.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. Alle voorraad producten worden direct voor levering ingepland met een levertijd van ca. 1-8 werkdagen. Bij bestelproducten en maatwerk is de levertijd afhankelijk van het product ca. 2-6 weken. Wij leveren de goederen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Zodra de leverweek / leverdag bekend is nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. Ontvangt u geen bericht neem dan a.u.b. contact met ons op.

Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken dag en tijdstip op het overeengekomen afleveradres kunnen extra kosten voor het opnieuw aanleveren berekend worden.

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij o.a. afhankelijk van productie processen en transport planning bij onze vervoerders. Het kan voorkomen dat er buiten onze macht om vertragingen kunnen optreden, met name in de vakantieperiodes.

Afhalen van uw bestelling

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de goederen in één van onze magazijnen af te halen. Neem in dit geval contact op met ons om een datum van afhalen af te spreken.

Inhuizen

Voor zover gewenst kunnen alle producten ter plekke kant en klaar geplaatst worden. Inhuizen houdt in dat de goederen op de gewenste verdieping en op de juiste plek neergezet worden. Wilt u gebruik maken van deze service, neem dan contact op met onze klantenservice.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop