Bureaustoel onderdelen

Zoekt u nieuwe wielen voor onder uw bureaustoel? Of wilt u de gasveer vervangen? Bekijk al onze losse onderdelen voor diverse bureaustoelen of werkstoelen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Harde of zachte wielen?

Koopt u een nieuwe bureaustoel? Let dan op de wielen. Zo adviseren wij harde bureaustoelwielen voor een zachte ondergrond, zoals vloerbedekking of rubberen vloer.

Zachte bureaustoelwielen zijn weer uitstekend voor een stenen of houten vloer. Hiermee voorkom je krassen en verontreiniging. 

Door de juiste wielen te kiezen zullen deze ook minder snel slijten en zullen ze beter rollen. 

Kruisvoet

Het meest gangbare onderstel van een bureaustoel is de kruisvoet. Het gewicht wordt goed verdeeld en zorgt voor een perfecte draaiing van de stoel. Het kan soms voorkomen dat deze toch slijt of vervangen moet worden. Daarom kunt u bij via-direct ook speciale kruisvoeten aanschaffen.

Gasveer bureaustoel vervangen

De gasveer verbindt niet alleen het onderstel van de bureaustoel met de zitting, maar zorgt ook voor de juiste persoonlijke voorkeur om goed te zitten. Wanneer deze vervangen dient te worden, hoeft u niet direct de volledige stoel te vervangen. 

Let er op dat u de juist cilindermaat, dwarsdoorsnede en lengte van de zuiger opneemt. Gebruik uw oude gasveer als referentie

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden