Garderobe lockers

Speciale garderobe lockers nodig voor een grote kleedkamerruimte in bijvoorbeeld een sportschool of fabriek? Wij bieden o.a. garderobekasten met of zonder zitbank, met hoedenplank en kleerhakjes of met/zonder schuindak. De garderobekasten van ons huismerk Beta zijn direct uit voorraad leverbaar. Zoekt u een garderobekast met een luxe uitstraling? Dan adviseren wij de CP Classic en CP Evolo. Beide garderobelockers zijn in 24 verschillende kleuren leverbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 99

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

U vindt in onze locker shop garderobekasten met stalen of houten deuren en stalen garderobekasten met een schoon-vuil verdeling voor werkkleding en privékleding. Wij leveren hoogwaardige kledinglockers van ons huismerk Beta direct uit voorraad.

Garderobe kasten voor vochtige ruimtes

Voor ruimtes met hoge luchtvochtigheid, zoals zwembaden of sauna`s, adviseren wij onze CP Classic en Evolo garderobekasten met extra roestbescheming en 5 jaar garantie. Deze garderobekasten worden elektrolytisch verzinkt en met een poedercoating afgewerkt. Onze kunststof garderobekasten zijn uitermate geschikt voor natte ruimten, zoals zwembaden en doucheruimtes, maar ook voor buitengebruik. De stalen garderobekasten zijn zeer geschikt voor o.a. bedrijfskleedruimtes en kleedkamers van sportverenigingen. Voor de luxere massage-en beautysalons hebben wij bijvoorbeeld de hoogwaardige Evolo 1-3 serie. Deze zijn leverbaar met mooi bewerkte deuren van hoogwaardig 5mm dik mdf, softclose en afwerkt met diverse luxe houtdecoren.

Ruime keuze uit sluitsystemen

De garderobekasten zijn leverbaar met diverse sloten, zoals cilindersloten, draaiknop voor hangsloten, pandmunt sloten, cijfersloten of RFID kaartsystemen. Alle garderobekasten zijn scherp geprijsd en kunnen 24 / 7 online worden besteld. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte garderobekast.

Naast garderobekasten voorzien wij u ook van stalen lockerkasten, kleedkamerbanken en brandweerkasten.

Garderobe lockers in de aanbieding? Of maatwerk advies?

Op zoek naar garderobekasten aanbiedingen of advies voor uw kleedkamerproject? Wij bieden een groot aantal voordelige garderobelockers. Bel voor vrijblijvend advies of een voor u passende offerte naar Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433. 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden