Garderobe lockers kledingkast

Garderobe lockers kledingkast zijn inzetbaar als kleedkamerruimte in een sportschool en fabriek. Via-Direct biedt garderobekasten met of zonder zitbank en met een hoedenplank of kledinghaakje. Snel een garderobekast nodig? Onze garderobe lockers van huismerk Beta zijn direct uit voorraad leverbaar. Ontdek het gehele aanbod praktische garderobe kluisjes en bestel snel de gewenste metalen, houten of was uitgifte locker online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-48 van 77

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uitvoeringen van de kasten

Wanneer u een praktische garderobekast nodig heeft zijn de lockers van Beta de ideale keus. Deze multifunctionele garderobekasten zijn voorzien van gladde of geperforeerde deuren, een legbord of kledingstang en cilinder of draaiknop om de kast af te sluiten. De kast heeft een krasvaste coating en is direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunt u de Beta garderobe locker al binnen 2-5 werkdagen thuis verwachten. Voor het opbergen van schoonmaakspullen bieden wij functionele kasten zoals een schoonmaakkast, kleding verdeelkast, wasuitgifte locker en een brandweerkast.  

Zoekt u een garderobe lockers kledingkast met een meer luxe uitstraling? Dan adviseren wij u de CP Classic en CP Evolo. Beide garderobelockers zijn in 24 verschillende kleuren leverbaar. Ontdek de voordelen van onze garderobekasten met stalen of houten deuren. In ons assortiment vindt u eveneens stalen garderobekasten met een schoon-vuil verdeling voor werkkleding en privékleding. Voor een extra warme uitstraling kiest u een houten garderobekast van het merk CP. Deze houten garderobekast is uitgerust met een duurzame stalen ombouw en stevige decordeuren van MDF. Een ideale kast voor in uw kantoorruimte of als stijlvol geheel in een museum of theatergebouw.

Garderobe locker voor vochtige ruimtes

Voor ruimtes met hoge luchtvochtigheid zoals zwembaden of sauna`s, adviseren wij onze CP Classic en Evolo garderobekasten met extra roestbescheming en 5 jaar garantie. Deze garderobekasten worden elektrolytisch verzinkt en met een poedercoating afgewerkt. Onze kunststof garderobekasten zijn uitermate geschikt als omkleedruimte voor in vochtige ruimtes zoals zwembaden en doucheruimtes. De garderobekast van staal kan eventueel worden voorzien van een spiegel, extra legbord, etikethouders, scheidingswand, stelschroef voor kastpoten of een deuropeningsbegrenzer 90°.

De stalen garderobekasten zijn zeer geschikt voor o.a. bedrijfskleedruimtes en kleedkamers van sportverenigingen. Voor de luxere massage-en beautysalons hebben wij bijvoorbeeld de hoogwaardige Evolo 1-3 serie. Deze zijn leverbaar met mooi bewerkte deuren van hoogwaardig 5mm dik mdf, softclose en afwerkt met diverse luxe houtdecoren.

Sluitsystemen voor garderobe locker

Onze garderobe lockers kledingkast zijn leverbaar met diverse sloten, zoals cilindersloten, draaiknop voor hangsloten, pandmunt sloten, cijfersloten of RFID kaartsystemen. Bij Via-Direct vindt u garderobekasten voor de scherpste prijs. Wij geven u graag deskundig advies bij het bestellen van een geschikte garderobekast.

Goedkope garderobe lockers kopen

Naast garderobekasten voorzien wij u ook van stalen lockerkasten, kleedkamerbanken en brandweerkasten. Op zoek naar goedkope lockers of grotere aantallen garderobe lockers? Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht. Bel voor vrijblijvend advies of een voor u passende offerte naar Nederland 035 - 623 4477 en voor België 03 226 5433. U kunt ons ook per contactformulier bereiken.

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop