Poefen

Poefen zijn vanwege hun comfortabele zit en compacte vormgeving een perfecte aanvulling op uw huidige kantoor of woonkamer meubilair. Doordat de poef lichtgewicht is kunt u hem makkelijk van de receptieruimte naar het bureau binnen uw kantoor verplaatsen. Bij Via-Direct vindt u verrijdbare, moduleerbare, ronde, zeshoekige en vierkante poefen in uiteenlopende trendy kleuren. Ontdek online de poefen die bij uw inrichting passen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Poefen voor een modern interieur

U vraagt zich misschien af wat de toegevoegde waarde is van een verrijdbare poef aan uw bureau. Als collega’s overleggen op de werkvloer zijn zij snel geneigd naar elkaar te roepen of, bij een iets langer overleg, te gaan staan bij een bureau. In deze situatie praten zij gemiddeld harder waardoor andere overlast kunnen ondervinden. Een poef bij het bureau plaatsen zorgt er automatisch voor dat collega’s op gelijke hoogte communiceren. U kunt meerdere poefen combineren of één grote L-vormige poef aanschaffen. Onze poefen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende afmetingen leverbaar.

Akoestisch meubilair voor de scherpste prijs 

Wilt u meer geluidsreductie door het aanschaffen van slimme en geluiddempende oplossingen? Bekijk dan ons assortiment akoestisch meubilair; vele oplossingen voor de scherpste prijs om uw werkplek te voorzien van een gezonde akoestiek.

Veelzijdige poefen

Door het speelse en kleurrijke effect van poefen geeft u een ontvangstruimte, kantine, wachtkamer, lounge of uw eigen werkplek een moderne look. Deze kleine handige zitmeubelen zijn makkelijk te combineren met onze fauteuils of banken. U kunt de poefen aan een mooie tafel plaatsen of u zet er één aan uw bureau. Omdat poefen leverbaar zijn in verschillende maten kunt u ze in elke ruimte kwijt, zelfs in een kleine garderoberuimte.

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop