Poefen

Poefen bieden een comfortabele zit en zijn door hun compacte vormgeving gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte of aan een bureau. In ons assortiment bieden wij verrijdbare, moduleerbare, ronde en zeshoekige en vierkante poefen aan. U kunt meerdere poefen combineren of één grote L-vormige poef aanschaffen. Onze poefen zijn van hoge kwaliteit en in verschillende afmetingen leverbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Poefen zijn een aanwinst bij uw bureau

U vraagt zich misschien af wat de toegevoegde waarde is van een verrijdbare poef aan uw bureau. Als collega’s overleggen op de werkvloer zijn zij snel geneigd naar elkaar te roepen of, bij een iets langer overleg, te gaan staan bij een bureau. In deze situatie praten zij gemiddeld harder waardoor andere overlast kunnen ondervinden. Door een leuke poef bij het bureau te plaatsen, schuiven collega’s automatisch aan en communiceren op gelijke hoogte. Hierdoor wordt er minder luid gecommuniceerd. Wilt u meer geluidsreductie door het aanschaffen van slimme oplossingen? Bekijk dan ons akoestisch assortiment; vele oplossingen om uw werkplek te voorzien van een gezonde akoestiek.

Veelzijdig te gebruiken

Door het speelse en kleurrijke effect van poefen, brengt u een ontvangstruimte, kantine, wachtkamer, lounge of uw eigen werkplek weer tot leven. Deze kleine zitmeubelen zijn makkelijk te combineren met fauteuils of banken. U kunt de poefen aan een mooie tafel plaatsen of u zet er één aan uw bureau. Omdat poefen leverbaar zijn in verschillende maten kunt u ze in elke ruimte kwijt, zelfs in een kleine garderoberuimte.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden