Tabourets

Een voordelige tabouret voor intensief en professioneel gebruik vindt u bij Via-Direct. Tabourets combineren functionaliteit met comfort. Tabourets zijn speciale werkkrukken met een vijfpotige basis die traploos met een hendel mechanisme in hoogte instelbaar zijn. Een taboeret wordt onder andere veel gebruikt door: laboratoria, medische kantoren, productieruimten, maar ook  als hulpkruk voor traditioneel kantoorgebruik. Bestel eenvoudig uw tabourets in onze webshop of vraag online een offerte aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tabouret kopen

Tabourets zijn comfortabele werkkrukken, uitgerust met een stabiele (vijfpotige) voetkruis. Een tabouret is een handig hulpstuk dat in verschillende beroepen wordt gebruikt. De werkkrukken kunnen ook thuis gebruikt worden als hulp bij het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden of als steun voor mensen die moeilijk ter been zijn. De meeste tabourets die wij aanbieden zijn in hoogte verstelbaar en kunnen optioneel met geluidsarme zwenkwieltjes uitgerust worden om makkelijk van plek naar plek te rijden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende modellen en zittingen, bijvoorbeeld een ronde houten zitting of een zitting bekleed met comfortabel sky leer. 

Beroepsgroepen

Onze comfortabele tabourets zijn ideale hulpstukken bij het uitvoeren van uiteenlopende beroepen en werkzaamheden. Een tabouret wordt veelal professioneel gebruikt in de volgende beroepsgroepen:

- Leerkrachten
- Laboranten
- Verplegers
- Productiemedewerkers
- Opticiens 
- Kappers
- Schoonheidsspecialisten 

Advies

U bent op zoek naar een of meerdere tabourets, maar kunt niet direct een keuze maken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van geschikte tabourets voor uw thuissituatie of beroepsgroep.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden