Bankstellen

Maak een goede indruk en verwelkom uw klanten en bezoekers met een stijlvolle zithoek bank in uw ontvangstruimte, kantoor of wachtkamer. Bij Via-Direct treft u een uiteenlopende serie gestoffeerde banken. Onze zithoek banken bieden een optimaal zitcomfort en creëren een plek van ontspanning op kantoor. Laat u inspireren door onze gehele collectie loungebanken voor kantoor.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Banken: ontspanning is effectiever werken

Banken zien er heel comfortabel uit. Ze zijn uitnodigend door de zachte stoffering en het fraaie design. Het plaatsnemen op een zitbank geeft klanten en medewerkers een gevoel van ontspanning. Het voelt als een ontspannen avond voor de tv of als ze een boek lezen op de bank. Door deze associatie ervaren bezoekers een kantoor waar banken staan als positief. Een wachtend persoon zal meer geduld hebben als hij op een comfortabele zithoek bank in uw receptie- en ontvangstruimte kan plaatsnemen. Daarnaast zal een medewerker zich meer op zijn gemak voelen en tijdens het werkoverleg beter communiceren.

Verschillende zitbanken voor kantoor

Door gebruik te maken van wachtkamerbanken tijdens een werkoverleg of vergadering wordt er effectiever gecommuniceerd. Medewerkers en bezoekers ervaren bovendien meer ontspanning zodra zij kunnen plaatsnemen op een loungebank. Bij Via-Direct vindt u banken, fauteuils en poefen in uiteenlopende maten en trendy kleurstellingen. De verschillende varianten zorgen ervoor dat er altijd een zitbank te vinden is die geheel aansluit bij uw huidige interieurstijl.

Fauteuils en poefen voor kantoor

Heeft u een kleine kantoorruimte? In dat geval zijn onze stoelen of poefen een perfecte aanvulling op uw huidige kantoorinterieur. Wilt u meer weten over hoe u van uw huidige kantoor een gezonde werkplek maakt? Lees dan hier onze tips of neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden