Ontvangstruimte

Ontvangstruimtes

De ontvangstruimte is één van de belangrijkste aandachtspunten in uw bedrijf. U geeft uw gasten hier de eerste indruk over uw bedrijf; het is uw visitekaartje. Daarom hebben wij voor u een assortiment meubelen geselecteerd waarmee u de ontvangstruimte volledig naar uw eigen wensen en stijl kunt inrichten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Indeling

De ontvangstruimte is een ruimte waarin meerdere activiteiten tegelijk plaatsvinden: er is een in- en uitloop van gasten en werknemers, er zijn wachtende gasten en uiteraard wilt u dat iedereen leuk ontvangen wordt aan de balie.
Daarom is het bij binnenkomst belangrijk dat uw gasten duidelijk zien waar zij verwacht worden. Een overzichtelijke en rustige indeling van de ruimte geeft uw gast direct een positief en kalm gevoel.

De receptiebalie

De ontvangstbalie mag een duidelijke plek innemen, dit is namelijk het eerste punt waar uw gast zich kan melden en eventuele vragen kan stellen. Dit kunt u realiseren door een receptiebalie te kiezen met een opvallend design of door een opvallende plek te kiezen in de ruimte.

Wachten

Het kan gebeuren dat uw gasten even moeten wachten. Hiervoor kunt u een gedeelde van de ruimte indelen met een zithoek voorzien van een bank, fauteuils of poef. Kies een plek uit waar uw gast rustig kan zitten en niet gehinderd wordt door constant passerende mensen. U kunt gebruik maken van een akoestische bank om de zithoek af te schermen van de ruimte.

Koffiehoek

In uw ontvangstruimte is een koffiehoek een uitstekende oplossing om uw gasten te voorzien van een kop koffie of thee. Dit is gemakkelijk te realiseren met een klein keukenblok waar u de apparaten op kunt zetten. Op kitchenettesDirect.nl (onderdeel van Via-Direct) vindt u verschillende geschikte keukenblokken voor een koffiecorner.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop