Kantoorstoel

Op zoek naar de perfecte bureaustoel? Via-Direct heeft een ruim assortiment bureaustoelen die u aan uw persoonlijke voorkeuren kunt instellen. Een goede bureaustoel is van groot belang. Of het nu gaat om een thuiswerkplek, of op de werkvloer. Een gezonde zithouding voorkomt klachten zoals rug en nekpijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 258

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ergonomische bureaustoelen

Een goede bureaustoel is van groot belang. Niet alleen de productiviteit zal verbeterd worden, maar ook voorkomt een goede bureaustoel eventuele klachten. Nekpijn en rugklachten ontstaan vaak door een verkeerde zithouding. Het is belangrijk dat uw bureaustoel in te stellen is op uw wensen en bureau. Denk hierbij aan dat de zowel de armen als benen in een hoek van om en nabij 90 graden moet staan. Kies daarom voor een ergonomische stoel, die geheel op elke individu is in te stellen.

Basis bureaustoelen

Zit u minder frequent op een bureaustoel en wisselt u vaker af tussen zitten en staan? Dan kan een basis bureaustoel al uitkomst bieden. Een eenvoudige stoel om toch nog prima op te zitten wanneer u toch even op kantoor of in uw werkkamer aan het werk bent.

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen blijven ook nu nog steeds populair wanneer u overleg met collega's of bezoek wilt hebben. De vergaderruimtes veranderen, evenals de overlegmethodes, maar daar bieden onze vergaderstoelen of lounge stoelen prima oplossingen voor!

Directiestoelen

Groter, beter en fraaier. Gedtailleerde afwerkingen en extra aandacht voor het zitcomfort. Daarvoor kiest u, wanneer u een directiestoel aanschaft.

Ergonomische bureaukrukken

Een ergonomische bureaukruk is perfect wanneer u nog dynamischer wilt werken! Hiermee houdt je je hele lichaam gedurende het werken fit. Daarnaast is een ergomische bureaukruk ook uitstekend te gebruiken wanneer u bij een collega, of een collega naast u, kort wilt zitten om mee te kijken bij zijn/haar werkzaamheden.

Wachtkamerstoelen en kantoorstoel kopen

Heeft u een praktijk of een wachtkamer bij uw receptie op kantoor? Kies dan voor fraaie wachtkamerstoelen of wachtkamerbanken. Ook wanneer uw bezoek niet direct ontvangen kan worden is het wel zo prettig om ze een comfortabele stoel aan te bieden. Met de juiste wachtkamer

Normeringen en richtlijnen van stoelen kantoor

Kwaliteit en comfort staan bij Via-direct hoog in het vaandel. Zo voldoen onze producten aan verschillende normeringen. Denk hierbij aan de Arbo norm en de NEN, NEN-EN en NPR normeringen. De bureaustoelen hebben voldoende instelmogelijkheden om zo ergonomisch verantwoord te zitten. Maar niet alleen uw stoel heeft invloed op uw zithouding. Een goed bureau draagt tevens mee aan een goede zithouding. Kies bij voorkeur voor een zit-sta bureau, zodat uw armleuningen perfect aansluiten en u afwisseling heeft in het zitten en staan achter uw bureau.

Meer dan een kantoorstoel

Via-Direct biedt meer dan alleen bureaustoelen. Vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en zelfs bankstellen zijn slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment. Bekijk ons volledige assortiment online of kom gerust eens langs onze showroom. Uiteraard geeft Via-direct graag advies om u te helpen bij de juiste keuze.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop