Bureaustoelen

Op zoek naar de perfecte bureaustoel? Via-Direct heeft een ruim assortiment bureaustoelen die u aan uw persoonlijke voorkeuren kunt instellen. Een goede bureaustoel is van groot belang. Of het nu gaat om een thuiswerkplek, of op de werkvloer. Een gezonde zithouding voorkomt klachten zoals rug en nekpijn.

Ergonomische Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is van groot belang. Niet alleen de productiviteit zal verbeterd worden, maar ook voorkomt een goede bureaustoel eventuele klachten. Nekpijn en rugklachten ontstaan vaak door een verkeerde zithouding. Het is belangrijk dat uw bureaustoel in te stellen is op uw wensen en bureau. Denk hierbij aan dat de zowel de armen als benen in een hoek van om en nabij 90 graden moet staan. Kies daarom voor een ergonomische stoel, die geheel op elke individu is in te stellen.

Normeringen en richtlijnen

Kwaliteit en comfort staan bij Via-direct hoog in het vaandel. Zo voldoen onze producten aan verschillende normeringen. Denk hierbij aan de Arbo norm en de NEN, NEN-EN en NPR normeringen. De bureaustoelen hebben voldoende instelmogelijkheden om zo ergonomisch verantwoord te zitten. Maar niet alleen uw stoel heeft invloed op uw zithouding. Een goed bureau draagt tevens mee aan een goede zithouding. Kies bij voorkeur voor een zit-sta bureau, zodat uw armleuningen perfect aansluiten en u afwisseling heeft in het zitten en staan achter uw bureau.

 

Meer dan een bureaustoel

Via-direct biedt meer dan alleen bureaustoelen. Vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en zelfs bankstellen zijn slechts enkele voorbeelden uit ons assortiment. Bekijk ons volledige assortiment online of kom gerust eens langs onze showroom. Uiteraard geeft Via-direct graag advies om u te helpen bij de juiste keuze.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden