Vergaderstoelen

Vergaderstoelen zijn onmisbaar in vergaderruimtes, conferentiezalen en wachtkamers. Vergaderstoelen hebben veelal een simpel en strak ontwerp, waarbij veel aandacht is besteed aan comfort. Zo kan iedereen ontspannen en gefocust aan de vergadering deelnemen of een lezing bijwonen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vergaderstoelen kopen

Ieder kantoor is anders en wij begrijpen als geen ander dat uw vergaderstoelen goed moeten aansluiten bij de uitstraling en identiteit van uw bedrijf. Daarom bieden we kwalitatief hoogwaardige vergaderstoelen van bekende Duitse en Italiaanse aanbieders aan. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende modellen, stofkleuren, en andere opties. U kunt bij ons terecht voor:

  • Kunststof vergaderstoelen
  • Gestoffeerde vergaderstoelen
  • Houten vergaderstoelen
  • Skai lederen vergaderstoelen
  • Stoelen met 4-poot of slede-onderstel
  • Stoelen met of zonder armleuningen
  • Stapelbare vergaderstoelen

Vergaderstoelen en conferentiestoelen bestelt u eenvoudig en snel online. Onze voordelige vergaderstoelen zijn vrijwel allemaal leverbaar binnen 10 werkdagen, ook als uw bedrijf in België gevestigd is.

Proef zitten op vergaderstoelen

Wilt u toch een beter geïnformeerde keuze kunnen maken wat betreft de aanschaf van uw vergaderstoelen? Dat kunt u gemakkelijk doen door vrijblijvend te komen proefzitten in onze showroom. Hier vindt u de meest populaire stoelen van dit moment. Deze kunt u op uw gemak uitproberen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze. In overleg is het ook mogelijk één of enkele stoelen op wanneer u niet in de gelegenheid bent onze showroom in Soest te bezichtigen.

Vergadertafels

Heeft u naast vergaderstoelen ook vergadertafels nodig voor uw kantoorinrichting? Ook hiervoor bieden wij een ruim assortiment. Neemt u meerdere vergaderstoelen als tafels bij ons af? Dan kunt u ook een offerte bij ons aanvragen.

Advies nodig?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met het selecteren van de juiste vergaderstoelen voor uw kantoorinrichting. U kunt ons mailen via info@via-direct.nl. Op werkdagen zijn wij ook bereikbaar op: (NL) 035 623 4477 of (BE) 03 226 54 33.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden