Mobiele wanden

Mobiele scheidingswanden zijn ideale oplossingen voor een tijdelijke afscherming van werkplekken. Tevens zijn deze flexibele kantoorelementen handig om te gebruiken als scheidingswand voor looproutes. In ons assortiment vind u transparante wanden of mogelijkheden gewone scheidingswanden om te toveren tot verrijdbare alternatieven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verrijdbare scheidingswanden

Wanneer een scheidingswand te verrijden is dan kunt u eenvoudig een afscheiding maken in een ruimte, tussen werkplekken of op drukke locaties. De divider is dan snel te verplaatsen of in te zetten wanneer gewenst. 

Wanneer u op een andere locatie hinder ondervind, dan kan de mobiele scheidingswand dus op een andere plek neergezet worden, zonder dat u hier bijvoorbeeld een hele werkplek voor hoeft om te bouwen. En is de mobiele scheidingwand niet meer nodig? Dan is deze eenvoudig op te bergen

Wielen voor scheidingswanden

Het is ook mogelijk om losse wielen aan te schaffen voor een bestaande scheididngswand. Hiermee maakt u deze ook ineens mobiel en multi-inzetbaar.

Akoestische bureauschermen met wielen en panelen

Om de akoestiek binnen uw kantoorpand te optimaliseren zijn akoestische bureauschermen of panelen de perfecte oplossing. Om rust en privacy op de werkvloer te creëren kiest u voor het plaatsen van akoestische bureauschermen op de bureaus. Voor scholen, bibliotheken of wachtruimtes van een tandarts- of dokterspraktijk zijn onze akoestische panelen een uitkomst. Deze hangende panelen absorberen geluiden en kunnen de werkplek eveneens afschermen voor meer rust.

Voor meer comfort en privacy op de werkvloer neemt u een kijkje bij de categorie Akoestisch meubilair. In deze categorie vindt u verschillende schuifdeurkasten en geluiddempende meubelen zoals akoestische loungebanken. Voor meer tips over mobiele scheidingswanden en inspiratie kunt u ons blog met tips voor het inrichten van flexwerkplekken in het 1,5 meter kantoor lezen.

Advies over scheidingswanden met wielen

Heeft u meer informatie nodig over het nut van mobiele scheidingswanden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met bijvoorbeeld het uitzoeken van een akoestisch plan of tijdelijke mobiele scheidingswanden.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop