Laboratoriumstoelen

Aan laboratoriumstoelen worden specifieke, strenge eisen gesteld. De stoelen worden dagelijks onderhevig aan extreme omstandigheden en moeten eenvoudig desinfecteerbaar zijn. In ons assortiment vindt u stoelen die zowel aan de eerdergenoemde eisen voldoen als aan de ergonomische eisen van een werkstoel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Robuuste laboratoriumstoelen

Laboratoriumstoelen moeten bestand zijn tegen chemische stoffen en tegelijkertijd makkelijk te reinigen zijn. Daarom zijn de zitvlakken en de rugleuningen van de laboratoriumstoelen vervaardigd uit kunststof polyurethaan (PUR) dat bestand is tegen extreme omstandigheden. Dit materiaal is namelijk eenvoudig afwasbaar, desinfecteerbaar en zelfs voor een deel anti-bacterieel. De laboratoriumstoelen worden zeer nauwkeurig ontworpen waarbij extra wordt gelet op de afwerking, zodat er geen voegen of krassen ontstaan waar zich bacterien en andere ziekteverwekkers kunnen nestelen. Daarnaast moet een laboratoriumstoel uiteraard ook voldoen aan strenge ergonomische eisen en makkelijk instelbaar zijn naar de wensen van de gebruiker.

Opties laboratoriumstoel

De laboratoriumstoelen zijn optioneel te bestellen met een aantal extra opties. Standaard worden de laboratoriumstoelen geleverd met kruisvoet en vloerdoppen. Indien gewenst kunnen de stoelen ook besteld worden met zachte zwenkwielen, voetensteun en armleggers. De zithoek en rughoek van de laboratoriumstoelen zijn eenvoudig verstelbaar middels een gasveer waar levenslange garantie op zit.

Laboratoriumstoel bestellen

U kunt uw laboratoriumstoelen eenvoudig bestellen in onze webshop. Kunt u geen keuze maken? Onze experts helpen u graag verder met het uitzoeken van de voor u geschikte laboratoriumstoel. Stel dan uw vraag via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via: 035 623 4477 (NED) of 03 226 5433 (BE).

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden