Directiestoelen

Een directiekantoor vraagt om extra allure en uitstraling. Een 'gewone' bureaustoel zal in dit geval tekort schieten. Speciaal ontworpen directiestoelen zullen wel uitkomst bieden. Directiestoelen zijn doorgaans bekleed met echt leder en uitgevoerd met een hoofdsteun, zodat de gebruiker lange periodes comfortabel in de directiestoel kan doorbrengen. Via-Direct biedt een uitgebreid assortiment directiestoelen van verschillende leveranciers tegen scherpe tarieven. Een aantal directiestoelen voldoen zelfs aan strenge ergonomische richtlijnen die zijn opgesteld in de Europese EN 1335 en Nederlandse NPR 1835 normen. U bestelt uw directiestoel veilig en snel in onze webshop. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. We geven u graag advies. Via-Direct heeft een showroom in Soest waar u een aantal van de directiestoelen geheel vrijblijvend kunt testen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Directiestoel of ergonomische bureaustoel

Directiestoelen verschillen van andere typen bureaustoelen door de gedetailleerde afwerking en extra aandacht die is besteed aan zitcomfort. Echter, directiestoelen zijn minder geschikt dan ergonomische bureaustoelen om hele werkdagen in door te brengen. Comfort staat immers niet direct gelijk aan ergonomisch verantwoord. Hoe jammer dat ook is. De focus van directiestoelen ligt namelijk meer op design, comfort en afwerking. Wanneer u regelmatig hele werkdagen in uw bureaustoel doorbrengt, kunt u beter een ergonomische bureaustoel kopen, die ook comfortabel zijn: begrijp ons niet verkeerd.

Ergonomische stoelen hebben meer instelmogelijkheden en bieden meer steun voor de onderrug, nek en schouders. Directiestoelen zijn weer meer geschikt voor personen met functies die vragen om een kantoorinrichting met extra allure en uitstraling die ook regelmatig de stoel verlaten voor bijvoorbeeld een overleg of vergadering.

Functioneel en comfortabel

Onze directiestoelen combineren een functioneel ontwerp met comfort en een luxe uitstraling. De stoelen die we aanbieden zijn vrijwel allemaal uitgevoerd met echt leder, een hoofdsteun en een verchroomd aluminium frame. De lederen bekleding kan in verschillende kleuren worden gekozen, zodat de stoel naadloos aansluit bij de inrichting van uw kantoorruimte of directiekamer. De directiestoelen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg comfortabel om uw werkdag in door te brengen. 

Deskundig advies

Twijfelt u over de aanschaf van een directiestoel of weet u niet precies welke model / type het beste aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder met het uitzoeken van een voordelige directiestoel. In onze showroom in Soest staan een aantal populaire modellen die u geheel vrijblijvend kunt uitproberen. Indien gewenst, komen we langs bij u op locatie. U kunt ons mailen via het contactformulier of bellen: 035 623 4477 (NED) of 03 226 5433 (BE).

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden