Akoestische panelen

Akoestische panelen voor wanden, plafond en archiefkasten verbeteren de akoestiek binnen een kantoor of ruimte in huis. Minder geluidsoverlast leidt tot een rustige werksfeer en hogere arbeidsproductiviteit. Bij Via-Direct bestelt u snel en makkelijk akoestische panelen online voor de scherpste prijs. Ontdek de gewenste akoestische panelen in uiteenlopende kleuren en maten in onze webshop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Akoestische panelen als oplossing voor geluidsoverlast

Als u overlast ervaart van bellende collega’s of een galm in de ruimte dan kunt u dit vaak makkelijk oplossen met akoestische producten zoals scheidingswanden, bureauschermen en eventueel akoestisch meubilair zoals een akoestische schuifdeurkast of plantenbak.

Wanneer u over een kleine kantoorruimte beschikt zijn onze ruimtebesparende akoestische wand-, kast- en plafondpanelen de perfecte oplossing. Bij Via-Direct vindt u uiteenlopende geluiddempende panelen voor het creëren van rustige werkplekken binnen uw kantoor. De akoestiek panelen hebben het grote voordeel dat ze een minimale ruimte in beslag nemen en makkelijk te verplaatsen zijn. Met de aanschaf van deze speciale panelen vermindert u nagalm en creëert u een aangenaam akoestisch klimaat. Naast een verbeterde akoestiek geeft u met akoestische panelen een moderne touch aan uw kantoor of woonkamer.

Ruimtebesparende akoestische kastpanelen

Zoekt u een alternatieve akoestische oplossing die weinig ruimte in beslag neemt op de werkvloer? Kies dan voor akoestische kastpanelen. Deze geluid absorberende panelen plaatst u aan de zijkant en/of achterkant van uw kasten waardoor u snel en met behoud van de ruimte, geluidhinder aanzienlijk verminderd. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en vele kleuren die passen bij uw wensen en de interieurstijl van uw kantoor.

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen kunnen zowel recht als plat aan het plafond hangen. De geluiddempende plafondpanelen nemen geen extra ruimte in beslag op de werkvloer en dragen bij aan een rustige werkruimte.

Akoestische wandpanelen

Met de speciale vulling van onze gestoffeerde akoestische wandpanelen reduceert u tot wel 80% geluidsoverlast op kantoor. Akoestische wandpanelen zijn prominent aanwezig in een kantoorruimte en kunnen daarom helemaal naar smaak in diverse kleuren en patronen worden gekozen. Op aanvraag is het ook mogelijk de akoestische panelen te bedrukken met uw bedrijfskleuren of-logo. Voor akoestische projectinrichtingen komen we graag bij u langs om een compleet, sluitend plan op te stellen. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie hierover.

Voordelen van akoestische panelen

• Verminder geluidsoverlast op kantoor zonder verlies van ruimte
• Creëer tegelijkertijd een trendy en modern uiterlijk
• Vele verschillende kleuren die bij iedere huisstijl passen
• Gerecycled materiaal, duurzaam en effectief

Geluiddempende panelen voor de scherpste prijs

Dutchcreen is een bekend Nederlands merk dat akoestische oplossingen volledig in eigen beheer produceert. Bij elk ontwerp staat een eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting centraal. Naast kastpanelen biedt Dutchcreen o.a. ook scheidingswanden, wandpanelen en een akoestische plantenbak aan.

Gratis advies op maat

In de regel zorgt een combinatie van akoestische producten voor een maximale gezonde akoestiek binnen uw organisatie. Het ophangen van één akoestische scherm bij die bellende collega gaat niet helpen. Geluid weerkaatst door de hele ruimte. Heeft u vragen of twijfelt u nog welke akoestische panelen voor uw kantoor de beste oplossing zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en beoordelen het probleem waarnaar wij samen met u de oplossing gaan realiseren. Onze akoestische adviseurs zijn u graag van dienst.

Bent u enthousiast over een bepaald merk en wilt u weten wat dit merk nog meer te bieden heeft? Wilt u maatwerk of juist een uniek element in uw kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen lossen we het akoestische probleem op.

 

 

 

 

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop