Scheidingswanden

Een scheidingswand wordt zoals het woord 'scheiding' al aangeeft, gebruikt om bepaalde ruimtes af te scheiden. Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn uitermate geschikt voor scholen, ziekenhuizen en bedrijven met grote kantoortuinen. Ontdek welke kant en klare scheidingswand bij u past en bestel uw wandafscheiding snel en makkelijk online bij Via-Direct.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 90

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scheidingswand kantoor

Scheidingswanden op kantoor worden vaak gebruikt om tijdelijk of permanent een ruimte af te scheiden om rustig te kunnen overleggen, vergaderen of presenteren. De kantoor scheidingswand kan ook een andere functie vervullen door de wandafscheiding tussen twee bureaus te plaatsen. Op deze manier kunt u met een scheidingwand een rustige werkomgeving creëren. Deze oplossing is zeer geschikt voor werkplekken waar gedurende de werkdag veel wordt gebeld. Naast scheidingswanden biedt Via-Direct complete callcenter opstellingen met of zonder akoestische eigenschappen. Ideaal als werknemers zich in een rumoerige ruimte moeten concentreren.

Onze verplaatsbare scheidingswanden zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk aan elkaar worden gekoppeld. Met behulp van een magnetische koppeling of montageset kunt u eenvoudig en snel complete (hoek)opstellingen vormen. De mobiele scheidingswanden kunnen na gebruik weer naar een andere ruimte worden verplaatst. Twijfelt u nog of een scheidingswand voor uw kantoor bruikbaar is? Wij hebben de voordelen van een scheidingswand hieronder voor u op een rij gezet:

Voordelen van een afscheidingswand kantoor

  • Flexibel in gebruik, koppel eenvoudig meerdere wanden aaneen.
  • Makkelijk plaatsen en verplaatsen.
  • Keuze uit verschillende materialen: stof, hout, metaal en acrylglas. (of een combinatie van deze materialen)
  • Verschillende onderstellen mogelijk (lage/hoge wielen of voetstandaard)
  • Standaard in verschillende hoogtes en breedtes leverbaar. (Neem voor maatwerk contact met ons op)

Scheidingswanden kantoor in verschillende kleuren

Bij Via-Direct kiest u zelf het soort materiaal waaruit uw scheidingswand bestaat. In onze webshop vindt u gestoffeerde scheidingswanden van het merk Rex en Dutchcreen die in veel verschillende kleuren leverbaar zijn. Zoekt u een grijze afscheiding voor uw kantoor of wenst u het liefst een onopvallende scheidingswand in wit? Dankzij de vele kleuruitvoeringen zijn onze gestoffeerde scheidingswanden perfect af te stemmen op de huisstijl en kleuren binnen uw kantoor.

Scheidingswand van hout of glas

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor mobiele scheidingswanden van hout (melamine afgewerkt) en scheidingswanden van acrylglas. Onze glazen en houten scheidingswanden zijn eenvoudig af te nemen en derhalve zeer geschikt voor scholen en ziekenhuizen waar men extra rekening moet houden met hygiëne. Bij ons kunt u eveneens terecht voor gecombineerde kantoorschermen waarvan de onderkant uit hout en de bovenkant uit acrylglas bestaat. Op deze manier kunt u een ruimte afscheiden, zonder het contact met collega’s of klanten te verliezen. Een uitkomst voor bedrijven of instellingen met een open karakter.

Scheidingswand bureau kopen

Wanneer u een rustige kantoorplek binnen de kantoorruimte wenst is het plaatsen van een scheidingswand op uw bureau een perfecte keus. Bij Via-Direct vindt u verschillende typen bureauschermen die u makkelijk en snel op bureaus kunt monteren. Creëer een afgeschermde werkplek met een bureau scheidingswand van stof of kies voor een transparant bureauscherm van plexiglas voor meer overzicht op de werkvloer. In onze categorie bureauschermen vindt u een breed scala aan schermen voor op uw bureau. Voor een goedkope scheidingswand bent u bij Via-Direct aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk al een Rex scheidingswand vanaf €99,00.

Scheidingswand kopen en projectadvies

Bent u al overtuigd en wilt u graag een scheidingswand kopen? Of heeft u vragen en bent u op zoek naar meerdere scheidingswanden voor uw kantoor-of projectinrichting? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste scheidingswand. De Wanneer u meerdere kantoorschermen wilt bestellen adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zullen uw offerte aanvraag in behandeling nemen en u een scherp voorstel doen. U kunt ons bereiken op 035 - 623 44777 en voor België 03 226 5433.

  

 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop