Gestoffeerde scheidingswanden

Goedkopescheidingswanden kopen om kantoorruimtes in te delen of af te schermen? De scheidingspanelen van stof bestaan voor een groot deel uit recyclebaar materiaal. De scheidingswanden zijn dus niet alleen erg duurzaam, maar ook milieuvriendelijk.

Bent u op zoek naar akoestische staande wanden voor tussen de bureaus kijk dan aub hier!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope scheidingswanden

Gestoffeerde scheidingswanden zijn ideaal om kantoor-, kantine-, of callcenterruimtes in te delen of af te scheiden. De scheidingspanelen zijn uitermate geschikt om grote kantoorruimtes en kantoortuinen op te delen in kleinere oppervlaktes, zodat de ruimte flexibel en multifunctioneel kan worden gebruikt. De scheidingswanden kunnen ook gebruikt worden om tussen bureaus te plaatsen, om zodoende rustgevende en overzichtelijke werkplekken te creëren. De gestoffeerde kantoorschermen bestaan over het algemeen voor 95% uit gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. De scheidingswanden zijn dus niet alleen praktisch van aard, maar ook een duurzame en milieubewuste keuze.

Gestoffeerde scheidingswanden koppelen

Elke scheidingswand wordt met een multifunctionele montageset geleverd voor het eenvoudig assembleren van meerdere kantoorwanden in verschillende opstellingen. Wanneer u de kantoorwanden in een hoekopstelling plaatst, heeft u vaak geen voeten of wielen nodig om te scheidingswanden te stabiliseren. Met behulp van stabiliseringspoten of wielen zijn de wanden ook afzonderlijk en flexibel te gebruiken. Deze producten vindt u onder 'Toebehoren / Combinaties'.

Zoekt u meer informatie over scheidingswanden stof?

Heeft u vragen over gestoffeerde scheidingswanden? Neem dan even telefonisch contact op met een van onze medewerkers (Nederland tel. 035 - 623 4477 / België 03 226 5433) of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder. Bent u op zoek naar een groot aantal gestoffeerde scheidingswanden? Vraag dan online een offerte aan, zodat ScheidingswandenDirect.nl u een scherp aanbod kan doen.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop