Dressoirs kantoor

Dressoirs zijn een perfecte aanvulling op de huidige inrichting van uw kantoor, ontvangstruimte of directiekamer. Zoekt u een laag of hoog model of een dressoir kast met industrieel design? Bestel uw favoriete kantoor dressoir voor snel en makkelijk online.

Kijk ook naar onze ROLDEURKASTEN > en stalen DRAAIDEURKASTEN >.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kantoorkast of kantoordressoir

Voor een zakelijke en stijlvolle kantoorinrichting is een kantoor dressoir een ideale aanwinst. Zowel een kantoorkast als dressoir zijn in kleine en grote formaten leverbaar. De keuze voor een opbergkast of dressoir wordt dus echt bepaalt door de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeur.

Het grootste verschil tussen beide is de hoogte. Een dressoir kantoor is laag waardoor u de ruimte boven de kast vrij kan houden voor een mooi schilderij of u gebruikt de bovenkant van het dressoir voor het uitstallen van stijlvolle accessoires. Een kantoorkast is hoog en biedt gemiddeld meer opbergruimte. Deze kasten zijn ideaal voor kantoren die minder ruimte ter beschikking hebben.

Opbergkasten bestellen

Opbergkasten zijn zeer geschikt voor het opslaan van het oude archief, uw toetsenbord of computermuis en het opbergen van uw laptop. Daarnaast kunt u de dressoir kast uitstekend gebruiken voor het plaatsen van uw koffiezetapparaat en het opbergen van persoonlijke en kantoorspullen. Het is dus een multifunctionele kast die altijd van pas komt in uw kantoortuin of als onderdeel van uw thuiswerkplek.

Kantoorruimte herinrichten

Wilt u uw huidige kantoor opnieuw inrichten passend bij het post-corona tijdperk en het Nieuwe Werken? Zoekt u bijpassende meubelen zoals een bureau of kantoorstoel? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer u een complete kantoorinrichting wenst, bent u eveneens bij Via-Direct aan het juiste adres. Onze medewerkers denken graag met u mee voor het professioneel en sfeervol inrichten van uw kantoor. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 035 - 623 4477 (NL) en op: 03 226 5433 (BE). U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier, dan zullen wij uw vraag z.s.m. in behandeling nemen. 

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop