Kantoor- en projectinrichting

Als projectspecialist in kantoormeubilair en lockers bieden wij bedrijven en overheidsinstellingen complete kantoorinrichtingen aan tegen scherpe tarieven.

Via-Direct is u graag van dienst wanneer u: 

 1. Met uw bedrijf wilt verhuizen en op zoek bent naar een  nieuwe bedrijfsinrichting. 
 2. Nieuwe, moderne en/of duurzame kantoor- en bedrijfsinrichting zoekt.
 3. ARBO- en ergonomisch verantwoorde kantoormeubelen wilt aanschaffen. 
 4. 'Het nieuwe werken' wilt implementeren met o.a. zit-sta bureaus.
 5. De geluidsoverlast op kantoor wilt reduceren met akoestische oplossingen. 
 6. De beste prijs zoekt om uw projectinrichting te realiseren.
 7. Schoolmeubilair op maat zoekt voor basisscholen en voortgezet onderwijs. 
 8. Op zoek bent naar meerdere keukens, verwijzen we u naar KitchenettesDirect.nl

Werkwijze bij kantoorinrichting

Een modern kantoor moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook functioneel zijn. Zo wordt met behulp van ergonomische kantoormeubelen, zoals verstelbare bureaustoelen en zit- /sta bureaus, voor de gezondheid van iedere medewerker gezorgd. Daarnaast creëren individuele akoestische oplossingen met scheidingswanden en akoestische wandpanelen een optimale atmosfeer op kantoor. Wat zorgt voor een toename van de tevredenheid, effectiviteit en de productiviteit van de medewerkers. 

Bij de volledige selectie doorlopen wij samen met u de volgende stappen: 

1. Inventarisatie door onze projectinrichters

De specialisten van Via-Direct zijn gekwalificeerde en gemotiveerde projectinrichters. Wij denken met u mee, bespreken samen welke sferen, stijlen en kleuren het beste aansluiten bij uw bedrijf en visie.
Of u nu op zoek bent naar bureaus, ergonomische stoelen, akoestische scheidingswanden, lockers of archiefkasten.

Wij kunnen de inventarisatie telefonisch met u doornemen, het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij u op kantoor. Nadat uw wensen bekend zijn, bepalen wij welke leveranciers en meubellijnen betrokken gaan worden in het proces.

2. Planning (optioneel)

Indien gewenst maakt Via-Direct voor u de complete planning inclusief grafisch ontwerp. Vooraf worden met u de wensen en eisen voor het nieuwe kantoor besproken. Wij kijken daarbij naar de functies en werkprocessen bij u op kantoor.

3. Offerte traject

Nu we een definitieve inventarisatie van de kantoorinrichting hebben, gaan wij aan de slag met het opstellen van een offerte. Hiervoor gaan wij in overleg met de verschillende leveranciers en kijken wij naar de mogelijkheden voor een concurrerende prijs, de levertijden en eventuele vervolgstappen en wensen. Zodra wij de offerte gereed hebben zullen wij u deze digitaal doen toekomen en contact met u opnemen.

Na akkoord van de offerte kunnen wij de bestelling om gaan zetten in een levering zodra wij de (eerste) betaling van u hebben ontvangen.

4. Levering

Wij leveren producten direct uit voorraad. Onafhankelijk van de grootte van de bestelling zorgen wij voor een snelle afhandeling. Op aanvraag verzorgen wij de interne transport bij u op locatie incl. montage.

Levering vanaf de fabriek biedt als voordeel dat de kantoormeubelen zonder tussenopslag direct bij u afgeleverd worden. Dit gaat via professionele logistieke centra en producten worden zo zorgvuldig mogelijk verpakt om kans op schade te minimaliseren.

Wij informeren u op tijd over de geplande leverdag en kunnen u op wens ook voor levering telefonisch informeren.

5. Montage

In veel gevallen worden de kantoormeubelen kant en klaar geleverd. Wanneer dit niet zo is, wordt er een montagehandleiding meegeleverd om de kantoormeubelen zelf op te bouwen.

Mocht het wenselijk zijn dan kunnen wij met u een afspraak maken met onze montageteams. Onze monteurs geven u ook graag advies  voor het b.v. optimale afstemming van uw bureaustoel en/of werkplek.

Twijfel over uw kantoorinrichting? Bezoek onze showroom

Uitzoeken op basis van een website, brochures, tekeningen en kleurstalen kan soms lastig zijn. Gelukkig hebben wij een showroom in Soest. Hier kunt u een aantal meubellijnen bezichtigen. wij hebben o.a. een speciale collectie bureaustoelen, vergaderstoelen en stapelstoelen staan. Op verzoek kunnen wij ook een proefopstelling neerzetten van de samengestelde kantoormeubelen, zodat u een goede indruk krijgt van de kwaliteit en uitstraling.

Daarnaast beschikken wij over  een netwerk van partners in heel Nederland en België. Op deze manier beschikken wij over een aantal showrooms,  waar iedereen de kantoormeubelen en projectinrichtingen kan zien en testen.

Neem contact op met ons om een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Offerte aanvragen bij Via-Direct

Voor grootschalige projecten en kantoormeubilair advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, per chat of e-mail of contactformulier.

U kunt ons bereiken via:

 • Nederland:+ 31 35 623 4477
 • België: +32 326 5433
 • E-mail: Via-Direct B.V.

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden