Vitrines

Geef uw producten een podium in mooi ontworpen vitrines met stabiele aluminium profielen. Met onze Seco vitrine lijn bieden wij vitrinekasten, toonbanken, wandvitrines en tafelvitrines in diverse maten. De vitrines zijn uitermate geschikt voor uw showroom, ontvangstruimte, lounge of beurs en zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel de gewenste vitrine eenvoudig online voor de scherpste prijs.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vitrinekasten met slot 

Bent u op zoek naar vitrinekasten voor in uw ontvangstruimte of kantoor? In de webshop van Via-Direct vindt u een ruim aanbod vitrinekasten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Met of zonder verlichting en optioneel met een praktische onderkast.

Onze vitrinekasten zijn voorzien van een cilinderslot en 2 sleutels. Koopt u meerdere vitrinekasten tegelijk dan adviseren wij u een moedersleutel mee te bestellen. Hierdoor kunt u meerdere vitrinekasten met 1 sleutel openen. Ook kunt u kiezen voor een model met aan de onderkant een dichte kast, deze is ook voorzien van een cilinderslot.

Glazen vitrinekast met draadloze verlichting

Wilt u producten in de vitrinekast letterlijk meer uitlichten? Kies dan voor een vitrinekast met led of halogeenverlichting! Door middel van halogeenspots in de bovenkant van de kast of ledstrips in het profiel zorgt u ervoor dat uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Voor verlichting in vitrinekasten kunt u bij Via-Direct kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor spotverlichting boven in het plafond van de kast. Hierdoor heeft u een verspreid licht. Het kan daardoor zijn dat sommige objecten onder in de vitrinekast niet goed verlicht worden. Dit kunnen wij voorkomen door in de profielen van de vitrinekast ledstrips te laten verwerken zodat elke etage volledig verlicht wordt. De led lampen kunt u eenvoudig in de profielen, staander of legplanken plaatsen.

Led verlichting is energiezuiniger en geeft ook veel minder warmte af dan een spotverlichting. Wij gebruiken voor onze vitrines enkel nieuwe generatie led’s en deze vervangen probleemloos de voorheen gebruikte TL of spot verlichting. Daarbij hebben led lampen een levensduur tot maximaal 40.000 uren.
De ledstrips zijn ook verkrijgbaar met een dimmer in diverse kleuren zoals blauw, wit en rood. Multi colour ledverlichting hebben wij eveneens in het assortiment.

Wandvitrinekast productpresentatie

De vitrinekasten zijn standaard voorzien van hoogwaardige aluminium hoekprofielen (het profiel aan de bovenzijde is 24mm en onderzijde 40mm breed, op aanvraag zijn ook ¼ ronde profielen te bestellen). Het glas van de wandvitrinekast is zowel rondom als boven voorzien van speciaal ESG gehard veiligheidsglas, dit geeft in alle gevallen een optimale bescherming tegen ruitbreuk en diefstal. De bodem van de wandvitrine is vervaardigd van geëlimineerd plaatmateriaal.

Wandvitrinekast met slot

De schuifdeuren van de wand vitrinekasten zijn voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels, en ook is er het mogelijk om gebruik te maken van een moedersleutel systeem zodat u maar 1 sleutel nodig bent om meerdere kasten te openen. Eventueel zijn zaagtandsloten al extra optie te bestellen.

Vitrines: onmisbaar op een beurs

Product samples, gewonnen awards, maquettes en meer kunt u mooi tentoonstellen in een vitrine. U geeft gemakkelijk een personal touch aan een ruimte of laat de geschiedenis van het bedrijf zien. Ook op beurzen of expo's zijn vitrines ontzettend handig om een gedeelte van uw assortiment te etaleren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken dat de artikelen onverhoopt worden beschadigd.

Vitrines van staal en glas

Het ESG glas van de vitrines is van een hoogwaardige kwaliteit en wordt met de grootste zorg geproduceerd en gesneden. Alle vitrines zijn gemaakt uit thermisch voorgespannen veiligheidsglas. Door het glas te verhitten tot 700 °C en het dan vervolgens met behulp van lucht snel af te koelen ontstaat er een permanente spanningsverdeling. Dat maakt het glas van onze vitrines ruim 5x sterker dan ongehard glas. ESG gehard veiligheidsglas biedt een optimale bescherming tegen ruitbreuk en diefstal.

De gebruikte profielen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn speciaal ontwikkeld voor de Seco vitrines. Dit maakt de profielen uniek in hun soort. Alle delen sluiten altijd perfect op elkaar aan zodat u geen last heeft van speling tussen het glas en de profielen. Dit maakt de Seco vitrines de meest robuuste vitrines in hun soort. 

Vrijblijvende offerte aanvraag

Heeft u meerdere vitrinekasten nodig? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op. U kunt ons telefonisch bereiken op: Nederland tel. 035 - 623 4477 of België 03 226 5433.

© 2004-2024 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop