Stoelen

Wilt u in uw kantoor een comfortabel zit voor kort overleg of wilt u de ontvangstruimte voorzien van mooie stoelen? Dan biedt ons assortiment fauteuils voor u de geschikt oplossing. Wij hebben voor u stoelen geselecteerd met verschillende onderstellen, vormen en stoffering. Heeft u een modern design of juist strak? Ook voor verschillende kantoorstijlen bent u bij ons aan het juiste adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een passende stoel voor iedereen

Fauteuils komen in verschillen formaten en allerlei opties. Naast de persoonlijke wensen van comfort heeft u ook met de praktische eigenschappen van de stoel te maken.

Met of zonder armleuningen

Wilt u de stoel gebruiken om veel te bellen en wilt u zich vrij kunnen bewegen? Dan is de Nord Vera uw stoel. Deze stoel biedt u een comfortabele zit met hoge rug en heeft geen armleuningen. Ideaal om geconcentreerd te luisteren naar uw gesprekspartner.

Belstoelen

Wenst u tijdens uw overleg meer privacy of wilt u andere niet tot last zijn met stemgeluiden? Dan is de Hoge kantoorstoel Joy voor u geschikt. Deze stoel heeft aan beide zijde van de rugleuning een extra verbreding waardoor geluid wordt tegengehouden. Mocht u echt geluidsoverlast of geluidhinder ervaren dan raden wij u onze akoestische stoelen aan. 

Lage fauteuils

Fauteuils met een lagere rug hebben als groot voordeel dat ze in elke ruimte toepasbaar zijn en de ruimte overzichtelijk houden. Met de vele leverbare kleuren en stofferingen kunt u de stoel helemaal personaliseren.

Wilt u meer informatie over een zithoek, fauteuils of bijbehorende producten zoal onze banken en stoelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.   

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden